CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΒασιλική Χατζηαδάμου: Λίγες μέρες πριν από την τηλεοπτική επιστροφή της μιλά για...

Βασιλική Χατζηαδάμου: Λίγες μέρες πριν από την τηλεοπτική επιστροφή της μιλά για όλα

Το 2018 μπήκε πολύ δυναμικά για τη Βασιλική Χατζηαδάμου, αφού στις 2 Ιανουαρίου ξεκίνησε το νέο της επαγγελματικό βήμα, κάνοντας ποδαρικό στο στούντιο του Active 107.4 & 102.5, ενώ σε λίγες μέρες κάνει πρεμιέρα η νέα της εκπομπή στον Alpha Κύπρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βασιλική Χατζηαδάμου: Οι πρώτες εικόνες από τη ραδιοφωνική εκπομπή της στον Active 102,5 & 107,4

H Βασιλική μίλησε στο περιοδικό Down Town και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Χάμπαλη για την εκπομπή της στον Active «Μουσική Αυλαία» αλλά και για την πρεμιέρα της εκπομπής «Όσο Υπάρχουν Τραγούδια» που θα παρουσιάζει στον Alpha.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Βασιλική Χατζηαδάμου επιστρέφει στην τηλεόραση με νέα εκπομπή

Ανάμεσα σε άλλα, απάντησε εάν της λείπει κάτι από την εκπομπή «Παραδοσιακή Βραδιά» που παρουσίαζε στο Σίγμα.

«Ο κύκλος της “Παραδοσιακής Βραδιάς” έχει κλείσει για ‘μενα,οριστικά. Ήταν δυο χρόνια με τα δύσκολα και τα όμορφα του.» δήλωσε, ενώ στην ερώτηση εάν θυμώνει που δεν βρίσκεται στο τιμόνι της Παραδοσιακής Βραδιάς η οποία εξακολουθεί να γράφει υψηλά νούμερα τηλεθέασης απάντησε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βασιλική Χατζηαδάμου: «Θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου μόνιμα στο ραδιόφωνο»

«Θα ήταν εγωιστικό να αισθάνομαι κάτι τέτοιο. Το γεγονός ότι δεν παρουσιάζω φέτος τη συγκεκριμένη εκπομπή δεν σημαίνει ότι έπαψα ν’ ασχολούμαι και να αγαπώ την παραδοσιακή μουσική. Μ’ αυτό μεγάλωσα. Είναι κομμάτι της δικής μου πορείας. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς ή να το αγγίξει».

Η Βασιλική σάς κρατά συντροφιά καθημερινά, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι στον Active 107.4 & 102.5. Στη «Μουσική Αυλαία», όπως ονομάζεται η εκπομπή της, μπορείτε να ακούσετε διαχρονικά τραγούδια, αλλά και όλα όσα μοιράζεται η Βασιλική με τους ξεχωριστούς προσκεκλημένους της. Συντονιστείτε!

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS