CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΒασιλική Χατζηαδάμου: Τι αποκαλύπτει για τη νέα εκπομπή της στον Alpha

Βασιλική Χατζηαδάμου: Τι αποκαλύπτει για τη νέα εκπομπή της στον Alpha

Η Βασιλική Χατζηαδάμου παίζει με το TV Μανία το παιχνίδι των λέξεων και αποκαλύπτει λεπτομέρειες από τη νέα εκπομπή της στον Alpha Κύπρου. Σε συνέντευξή της στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Χάμπαλη αποκαλύπτει ότι «με ένα κεντρικό καλεσμένο και παρέα με φίλους του θα παίζουμε, θα τραγουδάμε, θα γελάμε».

Μουσική: Φαντάζομαι καμιά φορά ότι βρίσκομαι σ’ ένα μεγάλο κήπο γεμάτο πολύχρωμα και ευωδιαστά λουλούδια κάθε λογής. Αυτό σημαίνει για μένα η μουσική! Ανάλογα με αυτό που έχω ανάγκη κάθε φορά επιλέγω και το είδος της μουσικής που θέλω να ακούσω. Μου προκαλεί χαρά το γεγονός ότι έχει φτιαχτεί μια παρέα από αξιόλογους μουσικούς, με τους οποίους παρουσιαζόμαστε σε διάφορα events και εκδηλώσεις! Κάτι που γίνεται από όλους με πολλή αγάπη».

Ναι: «Λέω ναι στη θετικότητα και την αλήθεια. Λέω ναι στη δοτικότητα. Λέω ναι στην απλότητα. Λέω ναι στις όμορφες, καθημερινές στιγμές. Λέω ναι σε ό,τι τροφοδοτεί το μέσα μου».

Ξεκούραση: «Δεν υπάρχει ιδιαίτερα πολύ χρόνος για ξεκούραση. Το πρόγραμμα, συνήθως, είναι γεμάτο με διάφορα. Αυτό που ξεκουράζει είναι καλή παρέα με συνοδεία εκλεκτού κρασιού ή χρόνος χαλαρά με το βιβλίο δίπλα στη θάλασσα».

Οκνηρία: «Η λέξη αυτή δεν υπάρχει στο δικό μου λεξικό. Έχω μάθει να δουλεύω σκληρά και αδιαμαρτύρητα».

Παιδιά: «Όταν τα μάτια της ψυχής είναι ανοικτά, είναι τόσα πολλά που μπορείς να πάρεις από τις παιδικές ψυχούλες! Μέσα από την πολύ στενή επαφή με τα αγόρια μου τον Βασίλη και τον Κωνσταντίνο μαθαίνω να αγαπώ, να δίνομαι, να αναθεωρώ! Αποτελεί λόγο ύπαρξης, πνευματικής όασης».

Ραδιόφωνο: «Αγάπη, έκφραση, ταξίδι μαγικό! Είναι ένα κομμάτι της καθημερινότητάς μου που αγαπώ πολύ! Είναι ευτυχές το γεγονός ότι βρέθηκα στον ραδιοφωνικό σταθμό Active στα αρχικά του βήματα. Λατρεύω τη μουσική του και τον κόσμο του. Νιώθω ότι κάθε μέρα που περνά χτίζεται μια αξεπέραστη σχέση τόσο με τους συναδέλφους όσο και με το ακροατήριο. Ξεκινώ παρέα με τον Παναγιώτη Δημόπουλο καθημερινά, από τις 9 μέχρι τις 10, με την εκπομπή maga-ζην! Έπειτα συνεχίζω μόνη στη «Μουσική Αυλαία» μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Συντονιζόμαστε καθημερινά στους 107.4 & 102.5».

Σταρ: «Τι σημαίνει αυτό; Δεν υπάρχει star system στο μικρό μας νησί. Η αναγνωρισιμότητα για κάποια άτομα είναι γεγονός. Επίσης γεγονός είναι ότι τα άτομα αυτά έχουν τις ίδιες έγνοιες και τρεχάματα που έχει κάθε εργαζόμενη μητέρα, έχουν τις ίδιες αγωνίες για το πώς εξελίσσονται τα πράγματα, έχουν αρκετές κοινές καθημερινές συνήθειες όπως όλοι. Τα πράγματα είναι πολύ απλά… Αλίμονο σ’ αυτόν που δεν το έχει πάρει χαμπάρι».

Τηλεόραση: «Όμορφος και ιδιαίτερος χώρος με αρκετές δυσκολίες και πισώπλατα μαχαιρώματα αλλά και στιγμές ανεπανάληπτες, μοναδικές! Είναι αυτή η μαγεία της επαφής με τον κόσμο, αυτό το πάρε δώσε! Τον Ιανουάριο ξεκινάμε μια καινούρια εκπομπή σε συνεργασία με τον Alpha Κύπρου, πράγμα που με χαροποιεί ιδιαίτερα. Με ένα κεντρικό καλεσμένο και παρέα με φίλους του θα παίζουμε, θα τραγουδάμε, θα γελάμε. Ερχόμαστε να ομορφύνουμε τα Σαββατοκύριακά σας».

Υπαρξιακά: «Μ’ αρέσει πολύ να ψάχνω και να εμβαθύνω στα πράγματα. Θεωρώ ότι για κάποια από αυτά που συμβαίνουν δεν υπάρχει μόνο μια εξήγηση. Δεν αρκούμαι στη βιτρίνα των γεγονότων. Έχω ανάγκη να γνωρίζω τι υπάρχει πίσω και γιατί».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS