CELEBRITIESTVΕίναι επίσημο: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «έκλεισε» στον Alpha

Είναι επίσημο: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «έκλεισε» στον Alpha

Τέλος μπήκε στις φήμες που είχαν “φουντώσει” γύρω από το όνομα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και το επόμενο επαγγελματικό της βήμα αφού όπως έγινε χθες γνωστό, τελικά «έκλεισε» στον Alpha και είναι επίσημο αφού έπεσαν οι υπογραφές.

Πολλά ακούστηκαν για το όμορφο μοντέλο και το πού θα πάει τελικά μετά την αποχώρηση της από το GNTM και το Star. Προηγήθηκε ραντεβού με τον ΣΚΑΪ, ωστόσο φαίνεται δεν τα βρήκαν με την Ηλιάνα τελικά να δίνει τα χέρια με τον Alpha.

Διαβάστε εδώ: Εκτός GNTM η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Mέχρι στιγμής δεν έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά το projects που θα αναλάβει το όμορφο μοντέλο, μιας και αυτός είναι ο μήνας που τα κανάλια εξετάζουν τα προγράμματα τους και τα συμβόλαια για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Κάναμε πολλά ραντεβού η αλήθεια είναι με πολλούς ανθρώπους που είχαν όραμα και στόχο» είχε δηλώσει την προηγουμένη εβδομάδα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη κάμερα του «Πρωινού».

Διαβάστε εδώ: Mε ποιο κανάλι έχει υπογράψει τελικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

Η ανακοίνωση ήταν λιτή μεν άκρως αινιγματική, όμως, δε μιας και το σύνθημα “The time has come” επιφυλάσσει καθώς φαίνεται εκπλήξεις τόσο για το γνωστό μοντέλο όσο και για το τηλεοπτικό κοινό!

Έτσι λοιπόν… The time has come!

ilianapapageorgiou

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS