CELEBRITIESTVH πρώτη backstage φωτογραφία από το YFSF - Πότε είναι η πρεμιέρα

H πρώτη backstage φωτογραφία από το YFSF – Πότε είναι η πρεμιέρα

Το αγαπημένο show μεταμφιέσεων επιστρέφει για 6η σεζόν και ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 21:15, στον ΑΝΤ1! 

Το Your Face Sounds Familiar επιστρέφει για να κάνει πιο όμορφες τις Κυριακές μας και το τιμόνι της παρουσίας αναλαμβάνει για ακόμη μία χρονιά η λαμπερή Μαρία Μπεκατώρου.

Η καινούργια κριτική επιτροπή αποτελείται από τον Γιώργο Μαζωνάκη, τον Δημήτρη Σταρόβα, τον Αλέξη Γεωργούλη και την Μίρκα Παπακωνσταντίνου, μετά την αποχώρηση της Μιμής Ντενίση.

Οι 10 παίκτες που θα συμμετάσχουν είναι: Μαρία ΑνδρούτσουΕυριδικη, Κατερίνα Κουκουράκη, Λαμπης Λιβιεράτος,Δανάη Λουκάκη,Στέφανος Μουαγκέ, Ηλίας Μπόγδανος, Τάνια Μπρεάζου,Νικόλας Ραπτάκης και Γιώργος Χρανιώτης.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι φανερά ενθουσιασμένη που ξεκινά ξανά το σόου.

View this post on Instagram

Το Your Face Sounds Familiar επιστρέφει! Η κριτική μας επιτροπή:Ο Γιώργος Μαζωνάκης,ο Δημητρης Σταρόβας,ο Αλέξης Γεωργούλης και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου .Οι δέκα υπέροχοι καλλιτέχνες μας:Μαρία Ανδρούτσου, Ευριδικη, Κατερίνα Κουκουράκη, Λαμπης Λιβιεράτος,Δανάη Λουκάκη,Στέφανος Μουαγκέ, Ηλίας Μπόγδανος, Τάνια Μπρεάζου,Νικόλας Ραπτάκης και Γιώργος Χρανιώτης .Σας περιμένουμε Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 20:45 στον @ant1tv @yfsf_ant1 #blessed#thankful#yfsf

A post shared by @ mariampekatwrou on

Μάλιστα χθες αναρτήθηκε στα social media και η πρώτη φωτογραφία της Μαρίας μαζί με τους παίκτες, από την πρώτη τους συνάντηση στα γραφεία του ΑΝΤ1.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS