CELEBRITIESTVΤάσος Χαλκιάς: Η οικονομική τραγωδία & η καταγγελία για τις Άγριες Μέλισσες

Τάσος Χαλκιάς: Η οικονομική τραγωδία & η καταγγελία για τις Άγριες Μέλισσες

Ο Τάσος Χαλκιάς έδωσε συνέντευξη στην Espresso, όπου μίλησε για την οικονομική τραγωδία που τον διέλυσε μετά από μία λάθος επιχειρηματική κίνηση, αλλά και για τους κακούς μισθούς στις Άγριες Μέλισσες, επιβεβαιώνοντας την καταγγελία του Λεωνίδα Κακούρη για τους μισθούς στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1. 

Ο ίδιος μάλιστα, παρά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τόνισε ότι ντράπηκε να ζητήσει χρήματα για το γκεστ που έκανε, την ώρα που υπάρχουν ηθοποιοί στη σειρά που παίρνουν 600 ευρώ τον μήνα. 

Γιατί θεωρείτε ότι έγινε τόσος ντόρος αναφορικά με την guest εμφάνισή σας στις «Αγριες Μέλισσες», όταν είπατε ότι δεν ζητήσατε χρήματα;

Για εμένα η σειρά έχει μια καταπληκτική γραφή και δικαίως έχει πετύχει. Όλοι οι συντελεστές κάνουν καταπληκτική δουλειά, φοβερό καστ ηθοποιών και μοναδικός σκηνοθέτης ο Λευτέρης Χαρίτος. Αγάπησα πολύ τη συμμετοχή μου, έστω κι αν ήταν για λίγο. Κακώς συζητήθηκε τόσο πολύ ότι δεν πήρα χρήματα. Κάποιοι δεν με πιστεύουν κιόλας.

Μπήκε κανείς στον κόπο να ρωτήσει «παίζουν τόσοι ηθοποιοί, τι χρήματα παίρνουν όλοι αυτοί;». Θέλω να σε πληροφορήσω ότι υπάρχουν ηθοποιοί που παίρνουν 600 ευρώ τον μήνα στις «Αγριες Μέλισσες», οπότε ντράπηκα να ζητήσω λεφτά για ένα guest.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS