CELEBRITIESTVΒig Brother - Γερμανία: H στιγμή που oι παίκτες μαθαίνουν για τον...

Βig Brother – Γερμανία: H στιγμή που oι παίκτες μαθαίνουν για τον κορωνοϊό και σοκάρονται

Σοκαρίστηκαν οι Γερμανοί παίκτες του Big Brother μόλις μαθαίνουν ξαφνικά την αλήθεια για την κατάσταση που επικρατεί έξω από το παιχνίδι. Η παραγωγή της εκπομπής αποφάσισε να πει στην αλήθεια στους παίχτες για τον κορωνοϊό live στον αέρα!

Από τις 6 Φεβρουαρίου, οι διαγωνιζόμενοι ήταν αποκομμένοι από την πραγματικότητα. Τότε είχε ξεκινήσει να εξαπλώνεται ο κορωνοϊός στην πόλη Ουχάν της Κίνας.

Είναι γεγονός ότι όλοι περνάμε δύσκολα αυτή την περίοδο, όμως κάποιοι φαίνεται πως αντιμετωπίζουν μερικές πραγματικά ξεχωριστές αντιξοότητες. Μιλάμε φυσικά για τους παίχτες των απανταχού Big Brother, οι οποίοι εκτός από την φυσικού τύπου καραντίνα, έχουν να αντιμετωπίσουν και την φραγή πληροφοριών.

Σε κάποιες χώρες υπήρξε μάλιστα και συζήτηση στην παραγωγή του show για το αν θα πρέπει να μάθουν την αλήθεια – ή να παραμείνουν στο λεγόμενο «ignorance is bliss» που λένε και στο χωριό μας. Στην πιο κάτω περίπτωση, αυτή της Γερμανίας, η παραγωγή κατέληξε ότι θα πρέπει να μάθουν την αλήθεια, κάτι αρκετά λογικά γιατί παρότι η θέση που βρίσκονται τους εξασφαλίζει προστασία από τον ιό, δεν ισχύει το ίδιο για τους συγγενείς και τους φίλους.

Πάμε να δούμε τι συνέβη στο Γερμανικό Big brother: 

Οι ανέμελοι Γερμανοί παίχτες πριν μία βδομάδα

Υπάρχει ήδη online το σχετικό επεισόδιο στη Γερμανία:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS