ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΕκδηλώσειςEVENTS36 Bay Street Beerfest στις Φοινικούδες

36 Bay Street Beerfest στις Φοινικούδες

Το 36 Bay Street Bar & Grill στις Φοινικούδες, ετοιμάζει ένα τριήμερο festival αφιερωμένο στην μπύρα, από τις 8 μέχρι τις 10 Οκτωβρίου. 

Οι εξωτερικοί χώροι του 36 Bay Street θα διαμορφωθούν ειδικά, για να φιλοξενήσουν τρεις βραδιές με μουσικά events, παγωμένη μπύρα και το «κατάλληλο φαγητό».

Κάνουμε αρχή την Παρασκευή, με ζωντανή μουσική από τους Παναγιώτη Καρατζιά, Ανδρέα Παναγιώτου και Νικόλα Ντίμα. Το Σάββατο ο DJ Andre μάς παρασύρει στους ρυθμούς του σε ένα R&B Party, ενώ την Κυριακή ο DJ Maad Max μάς ταξιδεύει «πίσω στον χρόνο» σε ένα Retro Party. Τα μουσικά events ξεκινάνε στις 8 το βράδυ.

Οι παρευρισκόμενοι στο 6 Bay Street Beerfest, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν επιλεγμένες μπύρες του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης. Carlsberg, Leon, FIX Hellas, Guinness, Grimbergen, Kronenbourg Blanc και Kilkenny θα παγώνουν στα βαρέλια του 36 Bay Street για τους λάτρεις των παγωμένων pints, ενώ οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν ακόμη και Corona και Somersby.

Από το φεστιβάλ δεν θα μπορούσε να λείπει και το «κατάλληλο» φαγητό, με το οποίο θα μπορούν οι επισκέπτες να συνδυάσουν την μπύρα τους! Μεταξύ άλλων, το μενού θα περιλαμβάνει το κλασσικό Hot Dog, το Βeer-Glazed Burger με σάλτσα από τυρί και μπύρα lager, το καινούριο Guinness Burger με σάλτσα από μπύρα Guinness και Loaded Fries με λιωμένο τυρί και καπνιστό λουκάνικο.

Όλα αυτά στο 36 Bay Street Beerfest! Παρασκευή 8 με Κυριακή 10 Οκτωβρίου, από τις 5 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ.

Κρατήσεις στο 24-843835.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα του 36 Bay Street στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS