ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΕκδηλώσειςEVENTSHaze Summer @ NAVA Seaside

Haze Summer @ NAVA Seaside

To NAVA Seaside θα φιλοξενήσει το πρώτο mega καλοκαιρινό night party της Haze Team

H Haze επιστρέφει τo Σάββατο 9 Ιουλίου στο ανανεωμένο NAVA Seaside με τo αγαπημένο summer event “NaughtyCa” έχοντας “naughty” καλοκαιρινές διαθέσεις ανεβάζοντας την ανυπομονησία των Hazers στα ύψη!

Το event θα ξεκινήσει στις 21:00 με τον Dj Iacovos Hadji να παίζει μουσική σε house καλοκαιρινούς ρυθμούς! To main set θα αναλάβει ο Dj Andrew P με EDM, RnB και ξένες Mainstream επιτυχίες μέχρι τις 00:30 όπου θα αναλάβει ο Dj-Producer African Stevenson με melodic techno επιλογές.

Η Haze Team, πιστή στη φιλοσοφία του “Quality Matters”, επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στο απαιτητικό της κοινό. Φορέστε λοιπόν το “NaughtyCa” outfit σας και ετοιμαστείτε να ζήσετε ένα δυνατό #HazExperience!

Haze Nava Cover

Χορηγός επικοινωνίας του event είναι ο KISS FM ενώ αποκλειστικός “Eyewear Provider” της Haze, είναι το Ιταλικό brand “The Bespoke Dudes Eyewear”.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις αποταθείτε στο τηλεφωνικό κέντρο του NAVA Seaside στο 22777744 ή στον maitre της Haze Team, Αντρέα Χριστοδουλίδη στα τηλέφωνα 99 306254 – 99 092932 ή επισκεφθείτε επισκεφθείτε τα επίσημα social media της Haze σε Facebook & Instagram.

https://www.facebook.com/haze.teamcy/

https://www.instagram.com/hazeteam/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS