ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΕκδηλώσειςEVENTSΟι «Tango Legends» σε μια βραδιά αφιερωμένη στον μεγάλο Astor Piazzolla

Οι «Tango Legends» σε μια βραδιά αφιερωμένη στον μεγάλο Astor Piazzolla

Κατευθείαν από την Αργεντινή, οι TANGO LEGENDS με τη Mariela Maldonado και τον Pablo Sosa, επιστρέφουν στην Κύπρο μετά τις sold out παραστάσεις το 2019, με ένα νέο πρόγραμμα, αφιερωμένο στη μνήμη του αξέχαστου δημιουργού του Nuevo Tango, ASTOR PIAZZOLLA, για τα 30 του. έτος θανάτου.

Στο τέλος της παράστασης, θα ακολουθήσει 30λεπτη συνεδρία «Milonga» στη σκηνή με τους Tango Legends και τη ζωντανή μπάντα τους για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν.

Οι παγκοσμίου φήμης χορογράφοι και χορευτές, Pablo Sosa και Mariela Maldonado, συνοδευόμενοι από τους καλύτερους Αργεντινούς χορευτές και ένα μουσικό τρίο, ερμηνεύουν το αυθεντικό tango με πάθος και συναρπαστικό αισθησιασμό. Σε αυτό το ταξίδι οι καλλιτέχνες προσπαθούν να μοιραστούν με το κοινό τον μοναδικό αέρα του Μπουένος Άιρες, με τη μαγεία της μουσικής και του χορού και μας δείξουν ότι το τάνγκο συνεχίζει να είναι ένας ζωντανός τρόπος έκφρασης για αυτούς και την ταυτότητα της χώρας τους, της Αργεντινής.

Tangoposter

Κάθε χορευτικό κομμάτι που παρουσιάζουν έχει απίστευτη μαεστρία και πάθος και έναν εκρηκτικό αισθησιασμό συνοδευόμενο από τις μαγικές νότες των μουσικών, εντυπωσιακά κοστούμια και μεγάλη κομψότητα στις κινήσεις τους.

Μια βραδιά αφιερωμένη στον μεγάλο Astor Piazzolla και σε όλους τους καλλιτέχνες που δημιούργησαν και διέδωσαν την τέχνη του tango.

Κύριος υποστηρικτής: Cy Tango Passion

Δευτέρα, 30 Μαΐου, Δημοτικό Θέατρο Λατσιών.

https://www.soldoutticketbox.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS