ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΕκδηλώσειςEVENTSOktoberfest by PUNKRAFT BAR στην ΑΓΟΡΑ Λεμεσού

Oktoberfest by PUNKRAFT BAR στην ΑΓΟΡΑ Λεμεσού

Για τη Γερμανία, αποτελεί το event της χρονιάς, με τους απανταχού λάτρεις της μπίρας να σπεύδουν στο Μόναχο για να ζήσουν αξέχαστες στιγμές στους δρόμους της πόλης, που από το 1810 μέχρι σήμερα παραδίδεται στους ρυθμούς του Oktoberfest.

Με στόχο να προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία του Oktoberfest, το PUNKRAFT BAR στην ΑΓΟΡΑ Λεμεσού διοργανώνει το δικό του Oktoberfest την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου από τις 19:00 μέχρι αργά το βράδυ. Μουσική από DJ θα ανεβάζει τη διάθεση ενώ εμείς απολαμβάνουμε πρέτζελ, γερμανικά λουκάνικα και φυσικά, άφθονες παγωμένες μπίρες, επιλέγοντας ανάμεσα στις 61 μοναδικές ετικέτες σε μπουκάλι και  13 draughts από κυπριακές, ελληνικές, βέλγικες, γερμανικές και άλλες μπίρες από μικροζυθοποιεία, που ξεφεύγουν από τα ποτά μαζικής παραγωγής και τις βιομηχανικές ετικέτες.

October
October

Παράλληλα, στο χώρο θα πραγματοποιείται beer tasting ενώ αναμένονται και πολλές μπυροεκπλήξεις.  Επίσης, για όσους ενδιαφέρονται, η ομάδα του PUNKRAFT BAR υπόσχεται να μας καθοδηγήσει  για το σωστό συνδυασμό μπύρας και φαγητού, δίνοντας μας μέσω του beer food pairing, την ευκαιρία να συνδυάσουμε διαφορετικά είδη μπίρας με ποιοτικό street food από τις διάφορες κουζίνες που στεγάζονται στην ΑΓΟΡΑ Λεμεσού.

October2222
October2222

Ακόμα όμως κι αν δεν είσαι λάτρης της μπίρας, το PUNKRAFT BAR δεν θα σταματήσει να σερβίρει τα εκπληκτικά signature cocktails του. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να πεις στον Άγγελο, τον έμπειρο και ταλαντούχος bartender, τις γεύσεις της αρεσκείας σου και αυτός θα αναλάβει όλα τα υπόλοιπα.

Αγορά Λεμεσού, Κωνσταντίνου Κανάρη 47-49  (είσοδος από πλατεία Σαριπόλου), Λεμεσός,70070070, www.limassolagora.com

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS