GOOD LIFEΥΓΕΙΑΚρυοσυντήρηση ωαρίων – Ένα δώρο στον εαυτό σου για αυτά τα Χριστούγεννα

Κρυοσυντήρηση ωαρίων – Ένα δώρο στον εαυτό σου για αυτά τα Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα είναι η περίοδος που κάνουμε δώρα στους δικούς μας ανθρώπους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας εκτός λίστας. Αυτά τα Χριστούγεννα, κάντε δώρο στον εαυτό σας την κρυοσυντήρηση των ωαρίων σας. Η διατήρηση της γονιμότητας, γνωστή και ως κοινωνική κατάψυξη ωαρίων, είναι ένα υπέροχο δώρο για όλες τις γυναίκες! Ξεκινήστε να εξετάζετε αυτή τη χρήσιμη ευκαιρία από νωρίς, καθώς τα ωάριά σας δεν έχουν τόσο πολύ χρόνο όσο νομίζετε! Ρίξτε μια ματιά στους τέσσερις κυριότερους λόγους για να φυλάξετε τα ωάριά σας για το μέλλον, όπου μπορεί να σας φανούν χρήσιμα.

Η Cryos International έχει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στην κρυοσυντήρηση (κατάψυξη ωαρίων), βοηθώντας τους ανθρώπους να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους να αποκτήσουν παιδί, διασφαλίζοντας παράλληλα υψηλά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Η Cryos έχει δημιουργήσει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και στην Κύπρο, όπου οι γυναίκες μπορούν να εμπιστευτούν το εξειδικευμένο προσωπικό της για τη φύλαξη των ωαρίων τους μέσω ασφαλών διαδικασιών.

Η κατάψυξη ωαρίων προσφέρει ευελιξία να συνεχίσετε την καριέρα ή τις σπουδές σας με ηρεμία

Μπορεί να βρίσκεστε σε ένα σημείο της ζωής σας όπου είστε πολύ απασχολημένες με το να σπουδάζετε ή να κτίζετε την καριέρα σας και δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο για να φτιάξετε οικογένεια. Μπορεί ακόμη να θέλετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να ταξιδέψετε πριν αποκατασταθείτε. Η κοινωνική κατάψυξη ωαρίων θα σας δώσει την ευκαιρία που χρειάζεστε να δημιουργήσετε οικογένεια όταν είστε έτοιμες και θα σας προσφέρει ηρεμία ενώ επιτυγχάνετε όλους τους επαγγελματικούς και ακαδημαϊκούς σας στόχους ή οτιδήποτε άλλο επιθυμεί η καρδιά σας.

Η ποιότητα και η ποσότητα των ωαρίων σας μειώνονται όσο μεγαλώνετε

Μπορεί να περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να δημιουργήσετε οικογένεια, αλλά η στιγμή που θα είστε έτοιμες μπορεί να έρθει σε μεγαλύτερη ηλικία που η γονιμότητά σας δεν θα είναι στα καλύτερά της. Η κατάψυξη των ωαρίων σας σε κατάλληλη ηλικία (35 ετών και κάτω) θα διατηρήσει τα ωάρια σας στην ίδια κατάσταση και ηλικία για τα επόμενα χρόνια και θα είναι έτοιμα για χρήση όποτε θέλετε.

Ποτέ δεν ξέρετε τι πρόκειται να συμβεί. Να είστε προετοιμασμένες και έτοιμες για το μέλλον

Η κατάψυξη ωαρίων θα σας δώσει ένα ευρύ φάσμα επιλογών για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κατεψυγμένα ωάριά σας στο μέλλον και θα σας επιτρέψει να είστε πλήρως προετοιμασμένες και έτοιμες για οποιεσδήποτε μελλοντικές περιστάσεις στη ζωή σας που ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τα ωάρια σας.

Τέτοιες περιστάσεις μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • επιπλοκές κατά τη διάρκεια ιατρικών διαδικασιών
  • μελλοντικά διαγνωσμένα νοσήματα όπως η νόσος του θυρεοειδούς ή η νόσος του συνδρόμου πολυκυστικών ωοθηκών
  • πρόβλημα στις σάλπιγγες
  • δωρεά σε μέλος της οικογένειας ή φίλη που δεν μπορεί να συλλάβει

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε διάφορες περιστάσεις στο μέλλον, επομένως η κατάψυξη των ωαρίων μπορεί να σας δώσει την ασφάλεια που επιθυμείτε.

Δεν έχετε γνωρίσει ακόμα τον σύντροφο της ζωής σας

Μπορεί να νιώθετε την πίεση να βρείτε τον σύντροφο της ζωής σας εγκαίρως, ώστε να ξεκινήσετε τη δημιουργία οικογένειας ή περιμένετε να βρείτε το κατάλληλο άτομο, όποτε και αν αυτό συμβεί Η κοινωνική κατάψυξη ωαρίων, θα σας επιτρέψει να έχετε όλο τον χρόνο που χρειάζεστε πριν να νιώσετε έτοιμες να ξεκινήσετε να φτιάξετε την οικογένεια σας.

Το Υπουργείο Υγείας της Κύπρου προσφέρει επιχορήγηση €2,000 για γυναίκες που θα προβούν  στην κατάψυξη ωαρίων για διατήρηση της γονιμότητάς τους.

Η Cryos International στη Λευκωσία παρέχει την κρυοσυντήρηση ωαρίων, καθώς και πολλές άλλες θεραπείες και υπηρεσίες.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών της Cryos για περισσότερες πληροφορίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS