ΜΟΔΑΈνα αναπάντεχο και «επίφοβο» χρώμα καλσόν έρχεται να διώξει μακριά το μαύρο

Ένα αναπάντεχο και «επίφοβο» χρώμα καλσόν έρχεται να διώξει μακριά το μαύρο

Όσοι και όσες ασχολούνται σε βάθος με τη μόδα ξέρουν πως για ένα πραγματικά ξεχωριστό, προσωπικό στυλ μόνο τα ρούχα δεν είναι ποτέ αρκετά. Τα αξεσουάρ, από την άλλη, είναι αυτά που στο τέλος της μέρας καλούνται να κάνουν όλη τη δουλειά, αλλάζοντας εντελώς ένα λουκ, μεταμορφώνοντας ένα χιλιοφορεμένο οutfit σε φρέσκο και δροσερό.

Παράδειγμα: μία σειρά από λαμπερές, χρυσές αλυσίδες αρκούν για να μεταμορφώσουν το βαρετό ζιβάγκο πουλόβερ σου και ένα ζευγάρι δερμάτινα γάντια φτάνουν για να ανανεώσουν το παλιό σου παλτό. Αν,όμως, ανήκεις σε εκείνες που λατρεύουν τις φούστες και τα φορέματα τότε πρέπει να στραφείς σε ένα λίγο διαφορετικό αξεσουάρ, ένα από εκείνο τα οποίο συχνά παραμελούμε αφήνοντας τα παραπεταμένα στον πάτο της ντουλάπας μας.

Τα καλσόν είναι ένα από τα πιο χαριτωμένα items που μπορεί να υιοθετήσει μία γυναίκα στο λουκ. Ταυτόχρονα είναι ανάμεσα στα πιο χρηστικά. Είναι οικονομικά και μπορούν στα αλήθεια να ανενεώσουν το λουκ μας χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Φέτος οι πραγματικά μοδάτες γυναίκες έχουν μάτια μόνο για έναν χρώμα καλσόν. Το μαύρο είναι πιο «βασικό» και δεδομένο, τα έντονα χρώματα ξεπερασμένα και κουραστικά. Το λευκό, από την άλλη, είναι αυτό στο οποίο αξίζει να επενδύσεις αν θέλεις να δεις κάθε λουκ σου να απογειώνεται. 

Το ίνσταγκραμ, που αποτελεί πια βαρόμετρο για τα πάντα, μίλησε ξεκάθαρα: Όλες οι influencers δεν το βγάζουν από πάνω τους. Κρίνοντας από το αποτέλεσμα, μάλλον, καλά κάνουν.

Αυτή τη σεζόν το λευκό καλσόν παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ίνσταγκραμ.

View this post on Instagram

A casual upstate look 📸 @sashafro

A post shared by Courtney Trop (@alwaysjudging) on

View this post on Instagram

Lost my 🍎’s then found them. 📸 @sashafro

A post shared by Courtney Trop (@alwaysjudging) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS