ΜΟΔΑFASHION NEWSH ICEBERG πάντα μπροστά: Εντυπωσιάζει η ενέργεια της νέας συλλογής!

H ICEBERG πάντα μπροστά: Εντυπωσιάζει η ενέργεια της νέας συλλογής!

Για να γιορτάσει την 50ή επέτειο της Iceberg, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του brand,  James Long, ρίχνει μια ματιά στο ένδοξο παρελθόν, μέσα από το αρχείο της ICEBERG, για να κοιτάξει προς στο ελπιδοφόρο, το τολμηρό και αναγεννησιακό μέλλον! 

«Η ICEBERG είναι πάντα αισιόδοξη και γεμάτη θετική ενέργεια. Αυτός είναι ο τρόπος της Iceberg από τις πρώτες συλλογές και είναι χαρά μου να γιορτάζω την 50η επέτειό της, αναφερόμενος στο αρχείο για να κοιτάξω προς το μέλλον”, λέει ο James Long.

Τα αναστρέψιμα παλτό! Η μία, από κομψό faux leather, η άλλη σε στιλ ψαροκόκαλου. Συνδυάστε το με μια τσάντα και τακούνια, είναι το μόνο που χρειάζεστε. Καρό παλτό με φερμουάρ, μια αίσθηση τόσο χαρακτηριστική απ’ τα 80s, όσο και των σχεδιαστικών υπογραφών του ίδιου του James Long από τις μέρες του στην πασαρέλα του Λονδίνου. Τα διακριτικά του Scottie σε μια καρό πλεκτή ζακέτα, αποτελούν άμεση αναφορά από το αρχείο της ICEBERG.

Ice4 Ice3

Τα πλεκτά είναι βασικά για την ICEBERG, από τις πρώτες κιόλας συλλογές. Το ίδιο ισχύει και για τον James Long, ο οποίος υπερασπίζεται τα πλεκτά από τις πρώτες του συλλογές. Για αυτή την 50ή επέτειο, τα brushed knits έχουν σκόπιμα αφήσει μακριά άκρα, όπως στο πουλόβερ με τον Tom από το Tom & Jerry, ως φόρο τιμής στη μακροχρόνια αγάπη της ICEBERG για τα κινούμενα σχέδια.

Τα πλεκτά πανωφόρια είναι εύκολο να φορεθούν, όπως ένα double-breasted coat που φτάνει στο τέλειο μήκος, στη μέση της γάμπας ή ένα κίτρινο που φοριέται με κίτρινο κολάν, αλλά και άλλα πολλά…

Η καθημερινότητα είχε πάντοτε ένα αβαντάζ έναντι άλλων, πιο επίσημων στιγμών, στην ICEBERG. Τα slouchy faux leather bikers έχουν κρόσσια- τα καρό πουκάμισα κάνουν αντίθεση με καρό διαφορετικής κλίμακας- ένα μαύρο τοπ έχει faux leather στους ώμους και στο στήθος, ενώ το υπόλοιπο είναι πλεκτό, δείχνοντας την αθλητικότητα που χαρακτήριζε πάντα τον κόσμο της ICEBERG.

Ice2

Οι λεπτομέρειες είναι επίσης μια σημαντική κληρονομιά της ICEBERG, ιδίως τα φερμουάρ και οι ροδέλες. Ένα μαύρο σιφόν φόρεμα έχει λεπτομέρειες από λουράκια με ροδέλες που είναι άμεση αναφορά από το παρελθόν. Τα πουλόβερ με ραβδώσεις έχουν ψηλό λαιμό που ανοίγει το φερμουάρ σε κάθε πλευρά μέχρι τον ώμο, και στη συνέχεια άλλο ένα φερμουάρ κάτω από τα χέρια μέχρι το στρίφωμα. Μια άλλη αναφορά στο αρχείο υπάρχει σε ένα μπλουζάκι με φερμουάρ στη λαιμόκοψη και ένα φερμουάρ που περνάει από το πάνω μέρος του στήθους. Καθαρά ICEBERG!

Ice1

Τα τακούνια έχουν επίσης ροδέλες σε όλο το λουράκι τους και την υπογραφή I. Τα brogues είναι μια αναφορά στη γενέτειρα του James Long, το Northampton, την καρδιά της βρετανικής υποδηματοποιίας. Τσάντες και πορτοφόλια φέρουν όλες το χαρακτηριστικό ICEBERG I.

INFO: Επιλεγμένα κομμάτια των συλλογών Iceberg, θα βρείτε στην Labels Boutique, Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 65, Λευκωσία.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS