ΜΟΔΑFASHION NEWSKate Middleton: Φόρεσε το basic καλσόν που έχουν όλες οι γυναίκες στη...

Kate Middleton: Φόρεσε το basic καλσόν που έχουν όλες οι γυναίκες στη ντουλάπα τους

Εάν παρακολουθείτε πιστά τις τάσεις της μόδας, είναι σίγουρο πως θα έχετε παρατηρήσει πως τα καλσόν είναι μία από τις top τάσεις της μόδας. Την αρχή έκανε ο οίκος μόδας Erdem με πολλά άλλα fashion brands να ακολουθούν αυτό το παράδειγμα να δημιουργούν τα πιο εντυπωσιακά καλσόν.

Δηλαδή; Καλσόν σε έντονες αποχρώσεις όπως το φούξια και το κόκκινο, αλλά και καλσόν σε έντονα μοτίβα όπως το floral ή το πουά. Φυσικά, τα κορίτσια της μόδας ενθουσιάστηκαν και δημιουργήσαν διάφορα looks με βάση αυτό το χειμερινό αξεσουάρ.

Όσες τάσεις και να εμφανιστούν όμως, υπάρχουν κάποια basic κομμάτια που θα έχουν μία ξεχωριστή θέση στη ντουλάπα μας. Ακριβώς αυτό μας υπενθύμισε και η Kate Middleton με την πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της στο πλευρό του πρίγκιπα William.

Η δούκισσα του Cambridge παρευρέθηκε στην εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος και για ακόμα μία φορά έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της. Συγκεκριμένα, συνδύασε ένα midi coat dress με ένα ζευγάρι Gianvito Rossi μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες Jimmy Choo τσαντάκι clutch και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με πέρλες.

Αυτό που ξεχωρίσαμε όμως είναι το μαύρο καλσόν που φόρεσε η Kate Middleton, καθώς είναι ακριβώς αυτό το καλσόν που θέλουμε να φοράμε όλες μας στην καθημερινότητα μας. Σίγουρα οι τάσεις μας ενθουσιάζουν, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το κλασικό μαύρο καλσόν, που αναδεικνύει τη σιλουέτα μας και ταιριάζει με τα πάντα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS