ΜΟΔΑFASHION NEWSΤο fashion item που επιστρέφει από τα 90s και οι πιο update...

Το fashion item που επιστρέφει από τα 90s και οι πιο update τρόποι να το φορέσεις

Η δεκαετία του 90′ σε ότι αφορά τον τομέα της μόδας, έχει επιτρέψει εδώ και αρκετό καιρό. Είτε αφορά ρούχα, είτε χτενίσματα στα μαλλιά και πολλά πολλά άλλα. 

Μετά από περίπου 30 χρόνια λοιπόν, επιστρέφουν τα κάπρι παντελόνια!

Τα κάπρι ήταν δημοφιλή τις δεκαετίες του 1950 και του 1960 και αγαπήθηκαν από σούπερ σταρ όπως η Brigitte Bardot, η Merilyn Monroe και η Audrey Hepborn. Η τάση επέστρεψε τη δεκαετία του ’90, όταν σούπερ μόντελ όπως η Linda Evangelista, η Christy Turlington και η Naomi Campbell τα πρόσθεσαν στο στυλιστικό τους ρεπερτόριο. Στη δεκαετία του 2000, έγινε το αγαπημένο στυλ It-κοριτσιών όπως η Paris Hilton, η Nicole Richie και η Lindsay Lohan, οι οποίες συχνά επέλεγαν παντελόνια μήκους τριών τετάρτων.

Την περασμένη εβδομάδα, η Gigi Hadid έκανε μια εμφάνιση στη Νέα Υόρκη φορώντας ένα κάπρι παντελόνι και τώρα η Alexa Chung.

Gigi Hadid Denim Capri Pants Embed 849a00837f1f43d99478901eb4224640

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexa Chung (@alexachung)

Πώς να το φορέσετε

Όταν επαναφέρετε μια τάση από το παρελθόν, να έχετε κατά νου ότι δεν υπάρχουν κανόνες.

Σε περίπτωση αμφιβολίας, ανατρέξτε στην Audrey Heburn για έμπνευση και φορέστε το δικό σας με ένα αμάνικο πουκάμισο και μπαλαρίνες.

Πειραματιστείτε με σιλουέτες εξισσοροπώντας οτιδήποτε φοράτε από πάνω, όπως με ένα κάπρι σε wide leg στυλ και ένα εφαρμοστό τοπ ή ένα bodysuit που μπορεί να κάνει το ντύσιμό σας να δείχνει κομψό αλλά χωρίς κόπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS