ΜΟΔΑΤΑΣΕΙΣ50 shades of brown: Πώς θα υιοθετήσετε τη μεγαλύτερη τάση του χειμώνα

50 shades of brown: Πώς θα υιοθετήσετε τη μεγαλύτερη τάση του χειμώνα

Ένα scroll down στο Instagram, μερικά clicks στα sites μόδας, αλλά και το ξεφύλλισμα στα αγαπημένα μας περιοδικά είναι αρκετά για να ξεχωρίσουμε ποια είναι η πιο hot τάση της μόδας για αυτή τη σεζόν. Το καφέ και οι διάφορες αποχρώσεις του, πιο ανοιχτές αλλά και πιο σκούρες πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν στις εμφανίσεις μας αυτή τη σεζόν.

Πώς μπορείτε να τις προσθέσετε στα σύνολα σας;

Εκτός από τα must have κομμάτια, που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη συλλογή της όπως είναι η nude καμπαρντίνα, υπάρχουν και κάποια items που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε τα πιο κομψά σύνολα. Ένα μπεζ κοστούμι που μπορείτε να φορέσετε από το πρωί στο γραφείο με ένα κλασικό λευκό πουκάμισο και μαύρες γόβες, αλλά και στις casual βόλτες σας στην πόλη με sneakers και t-shirts, ένα πουκάμισο ή μία midi leather φούστα σε κάποια γήινη απόχρωση είναι μερικά μόλις από τα κομμάτια που αξίζουν μία θέση στη φθινοπωρινή σας γκαρνταρόμπα.

Εάν θέλετε να πειραματιστείτε περισσότερο με το στιλ σας, αξίζει να επενδύσετε σε ένα vinyl ή leather jacket στην αγαπημένη σας γήινη απόχρωση. Θα κάνει ακόμα και το πιο απλό σας σύνολο να ξεχωρίσει. Φυσικά, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό εάν συνδυάσετε διαφορετικές αποχρώσεις του μπεζ και του καφέ μεταξύ τους.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φορέσετε το καφέ και τα αγαπημένα μας fashion girls σου δίνουν την έμπνευση που χρειάζεσαι για να το βάλεις κι εσύ στα looks σου.

Mariaporfiriou 269941082 264506288930606 9130216600332648964 N
Μαρία Πορφυρίου

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS