OMIKRONOmikron: Ένα τεύχος γεμάτο Άνοιξη

Omikron: Ένα τεύχος γεμάτο Άνοιξη

Μόδα, χρώμα, φως, αισιοδοξία και όμορφα πρόσωπα. Το τεύχος του περιοδικού Omikron που κυκλοφορεί την ερχόμενη Κυριακή, 11 Απριλίου, με τον Φιλελεύθερο, είναι μια ωδή στην Άνοιξη και όσα η εποχή αυτή του χρόνου σηματοδοτεί: την αναγέννηση της ζωής!

ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΒΕΛΥΝ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

Το γνωστό μοντέλο και influencer απογειώνει (στην κυριολεξία) τη φιλοσοφία της ανοιξιάτικης καμπάνιας του Tommy Hilfiger και υιοθετώντας το σύνθημα «Moving Forward Together» μας συστήνει -από το άλφα ως το ωμέγα- το αληθινό κορίτσι πίσω από το ινσταγκραμικό φαινόμενο των 184 χιλιάδων ακολούθων.

ΦΙΛΙΠΠΑ ΚΑΡΣΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ

Πιστεύει στην εξέλιξη και θεωρεί τη στασιμότητα ένδειξη παρακμής. Η ίδια, πάντως, δεν επαναπαύεται ποτέ. Επιτυχημένη διπλωμάτης, επικεφαλής του γραφείου ευρωπαϊκών υποθέσεων στο Υπουργείο Εξωτερικών αποφάσισε στα 40 της να πάρει πτυχίο στη Νομική.

Η Φιλίππα Καρσερά μιλάει για τη ζωή της, τις τέσσερις κόρες της, τη διασταύρωση Λεμεσού και Αμμοχώστου που ρέει στο αίμα της και φυσικά για τον σύζυγό της Νίκο Χριστοδουλίδη.

GOOD JOB NICKY

Ο 25χρονος μουσικός και τραγουδιστής δε είναι ο «μικρότερος γιος του Γιάννη Πάριου». Είναι ό,τι καλύτερο γνωρίσαμε καλλιτεχνικά την τελευταία δεκαετία στην Ελλάδα. A star is born!

SOPHIE DELAFONTAINE

Η Creative Director του οίκου οίκου Longchamp μιλάει στο Omikron για την επιθυμία της να δώσει αισιοδοξία και δυναμισμό στη συλλογή Φθινόπωρο 2021, μέσα από τη ζεστασιά των χρωμάτων.

SPECIAL PORTFOLIO

Το θέατρο είναι εδώ, φωτεινό και δυνατό! Έπειτα από μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, κατά την οποία «ο χώρος» βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας, για όλους τους λάθος λόγους, είκοσι τέσσερις χαρισματικές προσωπικότητες της δημιουργίας, ανάβουν ξανά τους προβολείς του θεάτρου που αγαπήσαμε, για να βάλουν φωτιά σε κάθε σκοτεινό σημείο που τους απαγορεύει το ταξίδι τους προς το φως. Show must go on! (με την στήριξη της Estee Lauder)

ΜΟΔΑ

32 σελίδες γεμάτες χρώμα και στυλ. Αναζητήσαμε, βρήκαμε και σας προτείνουμε τα ωραιότερα ρούχα και αξεσουάρ της αγοράς. 

Cool φορέματα για βόλτες που τόσο μας έχουν λείψει,

σαγηνευτικά τοπ, τσάντες

και παπούτσια που θα κάνουν τις εμφανίσεις σας να ξεχωρίζουν, συνδυασμούς που θα ζηλέψετε.

ΟΜΟΡΦΙΑ

Ποια είναι η σωστή σειρά εφαρμογής των προϊόντων περιποίησης προσώπου; Πόσες φορές την ημέρα πρέπει να πλένω το πρόσωπό μου;

Πρέπει να ξοδέψω αρκετά χρήματα για να έχω μια καλή αντιρυτιδική φροντίδα; Εάν το μακιγιάζ έχει δείκτη SPF, πρέπει να χρησιμοποιήσω και αντηλιακό ξεχωριστά;

Οι ερωτήσεις σας, βρίσκουν απαντήσεις στις σελίδες ομορφιάς. Και συνοδεύονται με τα ιδανικά προϊόντα που πρέπει να γνωρίσετε.

ΥΓΕΙΑ / ΟΜΟΡΦΙΑ

Τέλειοι γλουτοί με BBL

Το καλοκαίρι βρίσκεται κοντά και μαζί του έρχονται οι εμφανίσεις με μαγιό! Ο Δρ. Άγγελος Καρατζιάς, ειδικός πλαστικός χειρουργός αισθητικής και αποκατάστασης, μας μιλά για τη νέα τάση της αυξητικής γλουτών Brazilian Butt Lift.

Τα καλά νέα για το ισχίο

Η αρθροπλαστική του ισχίου με πρόσθια προσπέλαση είναι το σημαντικότερο επίτευγμα των τελευταίων χρόνων στο θέμα της ολικής επαναφοράς του. Ο Δρ Γρανίτσας μιλάει για την ανάγκη εξειδίκευσης του χειρούργου και τα σημαντικά πλεονεκτήματα.

ΕΞΟΔΟΣ

Cool places, smiley faces

 Οι χώροι εστίασης άνοιξαν τις πόρτες τους, έστρωσαν τραπεζάκια σε πεζοδρόμους, πλατείες και στοές και οι παρέες έσμιξαν ξανά με καλό φαγητό, κοκτέιλ και πολλά χαμόγελα, που φώτισαν επιτέλους την καθημερινότητά μας.

Εμείς επιλέξαμε για σας νέους χώρους  και ανοιξιάτικα μενού που θα σας βάλουν κατευθείαν στο πνεύμα ώστε να απολαύσετε με τις παρέες σας ωραίες στιγμές.

Μην χάσετε το

Omikron Απριλίου

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS