UncategorizedO Οίκος Hermes επεκτείνεται και στον κόσμο της ομορφιάς

O Οίκος Hermes επεκτείνεται και στον κόσμο της ομορφιάς

O διάσημος οίκος Hermes αποφάσισε να επεκτείνει τις luxury δραστηριότητές του και στο χώρο της ομορφιάς, λανσάροντας την πρώτη του συλλογή κραγιόν, Rouge Hermès τον ερχόμενο Μάρτιο. Σύμφωνα με τη The Wall Street Journal, η πολυαναμενόμενη κολεξιόν μακιγιάζ της Hermès αποτελεί ο προορισμός ενός ταξιδιού που κράτησε για δεκαετίες: Οι πιστοί fans του οίκου αναγνωρίζουν το όνομα της σειράς από ένα από τα χαρακτηριστικά αρώματα του, το οποίο λάνσαρε το 2000.

Πιστός στην υπόσχεσή του να προσφέρει luxury εμπειρίες στους πελάτες του, ο οίκος δημιούργησε μία σειρά από πολυτελή bullet lipsticks, καθένα από τα οποία κοστίζει περίπου 60€. H συσκευασία ακολουθεί την τάση του color-blocking, ενώ παράλληλα δεν αποκλείει από τη μίνιμαλ γραμμή που ακολουθεί το brand στα σχέδιά του. Ακολουθώντας την τάση του sustainability, ο οίκος φρόντισε τα κραγιόν να ξαναγεμίζουν με 38€, ώστε να συμβάλλει στη μείωση του όγκου των απορριμάτων που προκύπτουν κατά την παραγωγή ενός νέου προϊόντος, αλλά και το επακόλουθο τέλος της χρήσης του.

Το αρχικό λανσάρισμα θα περιλαμβάνει 24 αποχρώσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός διαχρονικού κόκκινου και ενός πορτοκαλί, σε δύο φινιρίσματα, matte και satin. Η συλλογή θα περιλαμβάνει επίσης ένα μολύβι χειλιών, ένα πινέλο για τη σωστή εφαρμογή των κραγιόν, αλλά και ένα μικρό καθρέφτη.

Αυτή είναι μόνο η αρχή για τη συλλογή μακιγιάζ της Hermès καθώς, όπως ανακοίνωσε, κάθε έξι μήνες θα προστίθενται νέα προϊόντα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS