ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑNissi Park Hotel: Μια όαση ξεκούρασης και ηρεμίας

Nissi Park Hotel: Μια όαση ξεκούρασης και ηρεμίας

Μια όαση ξεκούρασης και ηρεμίας, το ξενοδοχείο Nissi Park Hotel, βρίσκεται στης Αγία Νάπα, κοντά στην εκπληκτική παραλία Nissi, μια από τις ομορφότερες παραλίες με λευκή άμμο στην Κύπρο.

Μάλιστα, υπάρχει χώρος ειδικά για τους επισκέπτες του Nissi Park στην παραλία, ώστε να υπάρχει πάντα διαθεσιμότητα όλες τις μέρες και ώρες. Η αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου ακολουθεί αυτήν των παραδοσιακών μοναστηριών του τόπου μας, με όλα τα δωμάτια προσανατολισμένα στην πανέμορφη εσωτερική αυλή.

Ο καταπράσινος και ευωδιαστός κήπος της, ανοίγεται μπροστά στους επισκέπτες σαν μια όαση δροσιάς και χαλάρωσης. Στους εξωτερικούς χώρους οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τοπικές σπεσιαλιτέ και διεθνείς γεύσεις, να συνοδεύσουν τις στιγμές τους στην πισίνα με ξεχωριστά κοκτέιλ και να βυθιστούν στα αναπαυτικά καθίσματα απολαμβάνοντας τον καφέ τους. Η εξωτερική πισίνα αποτελεί ένα σημείο χαλάρωσης, ιδανικό για ηλιοθεραπεία και κολύμπι ενώ η ρηχή και ασφαλής παιδική πισίνα είναι ιδανική για τους νεαρούς επισκέπτες.

Το ξενοδοχείο Nissi Park διαθέτει 80 σύγχρονα δωμάτια με μοντέρνα διακόσμηση σε χαρούμενα μεσογειακά χρώματα, συνδυάζοντας αρμονικά την σύγχρονη αισθητική με στοιχεία από την κυπριακή παράδοση.

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου που θέλουν κάτι περισσότερο από τη διαμονή τους μπορούν να έχουν ακόμη περισσότερες επιλογές στο Nissi Beach Resort, που βρίσκεται σε απόσταση μόλις 100 μέτρων και προσφέρει μια μεγάλα γκάμα υπηρεσιών περιποίησης, αναψυχής, δραστηριοτήτων και διασκέδασης για όλες τις ηλικίες.

Στιγμές απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης, λίγα μέτρα από την παραλία Nissi στην Αγία Νάπα

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS