ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

OMIKRONTop Gun: Η αισθητική των 80's

Top Gun: Η αισθητική των 80’s

Το Top Gun: Maverick είναι το πολυαναμενόμενο σίκουελ της αρχικής ταινίας που κυκλοφόρησε το 1986. Ο απόλυτος χολιγουντιανός συνδυασμός δράσης, νοσταλγίας και μελοδράματος ανανεώνει με θαυμαστή αποτελεσματικότητα την 80s συνταγή για μια αξεπέραστα θεαματική και άκρως μιλιταριστική αεροπορική περιπέτεια. Αρχικά το πρωτότυπο συνάντησε χλιαρές κριτικές, ωστόσο έγινε τεράστια εμπορική επιτυχία και η θέση του εδραιώθηκε στην ιστορία της ποπ κουλτούρας. Στο Top Gun: Maverick, ο Τομ Κρουζ επιστρέφει με τον ρόλο του Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ ως εκπαιδευτής μιας ομάδας νεαρών πιλότων σε μια άκρως επικίνδυνη αποστολή. Ο κύριος λόγος που ασχολούμαστε με αυτό το sequel είναι η 80’s αισθητική του.

Tα Aviators
Μια φρέσκια εκδοχή του διαχρονικού aviator style, τα γυαλιά ηλίου του οίκου Gucci είναι luxurious και σέξι. Με χρυσή αλυσίδα για να μην τα χάνεις
Γυαλιά ηλίου, Gucci, THEOFANIDES EYEWORLD.

Top 1


Bagged
Τα γεωμετρικά σχήματα στις γυναικείες τσάντες σίγουρα είναι μια πολύ μοντέρνα επιλογή. Μπορείς λοιπόν να διαφοροποιήσεις το στυλ σου, διαλέγοντας το αγαπημένο σουσχήμα, υλικό αλλά και μονόγραμμα. Trussardi, LABELS BOUTIQUE.

Top 3


Sharp
Οι γόβες αποτελούν το απόλυτο γυναικείο «αξεσουάρ». Ειδικά οι μυτερές με δικτυωτό σχέδιο όπως οι Traci pumps του σχεδιαστή υποδημάτων Jimmy Choo, που θα συνοδεύσουν τέλεια ένα επίσημο βραδινό outfit. Jimmy Choo, KULT BOUTIQUE.

Top Gun (1)

Top 4


Bang On Time
Το ρολόι είναι διαχρονικό αξεσουάρ, παραμένοντας πάντα στη μόδα, χαρίζει κομψότητα και στυλ σε κάθε σου εμφάνιση! Αποτελεί στολίδι στον καρπό κάθε γυναίκας και αναπόσπαστο κομμάτι κάθε γκαρνταρόμπας, και σε βοηθά να είσαι συνεπής στα ραντεβού σου.
Ρολόι, Baume Et Mercier, A. STEPHANIDES AND SON LUXURY GOODS.

Top 2

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS