BEAUTYBEAUTY NEWSΗ Selena Gomez υιοθέτησε το νέο beauty trend που θα βλέπουμε παντού...

Η Selena Gomez υιοθέτησε το νέο beauty trend που θα βλέπουμε παντού αυτή τη σεζόν

Η Selena Gomez είναι από τα αγαπημένα μας beauty icon και αυτή τη φορά υιοθέτησε ένα μεγάλο beauty trend που θα δούμε πολύ φέτος.

Καθημερινά μέσα από τα socila media της εμπνέει τους εκατομμύρια followers που την ακολουθούν πιστά και δεν σταματά να μας ενημερώνει για τις τάσεις στον κόσμο της ομορφιάς.

Αυτή τη φορά είδαμε ότι υιοθέτησε μια νέα hot τάση και συγκεκριμένα το silver eyeshadows και η Selena, ανέβασε μια φωτογραφία στο προφίλ της με μία ασημένια σκιά στο πάνω βλέφαρο, ένα απίστευτα λαμπερό μακιγιάζ, το οποίο έχει ως βάση ασημένια sparkle σκιά.

Μπορεί την καλοκαιρινή περίοδο παντού να βλέπουμε χρυσές αποχρώσεις μιας και ταιριάζουν με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα, ωστόσο τον χειμώνα πρωταγωνιστής είναι το silver!

383311188_1541177093355367_7907123510994030275_n.jpg

Οι ασημί σκιές είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και ήρθαν για να σας χαρίσουν τη λάμψη που θα λατρέψετε. Αν λοιπόν πιστεύετε ότι οι μεταλλικές σκιές είναι μόνο για γιορτινές μέρες, κάνετε λάθος,αφού πλέον οι έντονες ασημί σκιές ήρθαν στο προσκήνιο και υπόσχονται να κάνουν το βλέμμα σας ακαταμάχητο!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Razzano (@davidrazzano)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priscilla Ono (@priscillaono)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS