BEAUTYBEAUTY NEWSΤα χείλη σου φιλούσαν υπέροχα...

Τα χείλη σου φιλούσαν υπέροχα…

 

Το Rouge Dior Ultra Care είναι το πρώτο κραγιόν στον Dior με έλαιο ανθού για μακρά διάρκεια και εξαιρετική περιποίηση. Για χείλη περιποιημένα και αξέχαστα φιλιά!

Χέρι-χέρι με το New Look, συνδέθηκε με έναν αιώνα γυναικείας χειραφέτησης και επαναπροσδιορίζονταν μέσα στα χρόνια για να ανταποκρίνεται πάντα στις προσδοκίες. Περισσότερο από ένα κραγιόν, το Rouge Dior είναι η ψυχή της ομορφιάς σύμφωνα με τον Dior: η δύναμη του χρώματος και της δημιουργικότητας. Τώρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο με την είσοδό του στο πεδίο της περιποίησης, μια ισχυρή τάση παγκοσμίως για τα καλλυντικά και εμπνευσμένη από τα λουλούδια που αγαπά ο Οίκος.

 

«Η φροντίδα έχει αναχθεί σε απαραίτητο βήμα της δημιουργικής διαδικασίας», επιβεβαιώνει ο Peter Philips, δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής εικόνας του μακιγιάζ Dior. «Αυτή είναι η ουσιαστική ομορφιά του μακιγιάζ που κερδίζεται με αυτήν την πινελιά περιποίησης διότι όταν νιώθεις όμορφα, δείχνεις όμορφη». Τα λουλούδια ήταν πάντα παρόντα για τον Christian Dior, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής, ο οποίος αντλούσε συνεχώς έμπνευση από τους κήπους.

Αυτή η λουλουδένια δύναμη ανθίζει στην καρδιά του νέου κραγιόν Rouge Dior Ultra Care μέσω των απαλών αποχρώσεων που θυμίζουν ροδοπέταλα, καθώς και των νέων συστατικών περιποίησης. Το Rouge Dior Ultra Care κάνει αισθητή την παρουσία του με απαλές αποχρώσεις, ματ περλέ αποτέλεσμα και 12ωρη διάρκεια.

Της Κούλας θεμιστοκλέους

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS