BEAUTYFACE & BODYΑισθητικός των celebrities αποκαλύπτει μυστικά ομορφιάς που θα σε ξετρελάνουν

Αισθητικός των celebrities αποκαλύπτει μυστικά ομορφιάς που θα σε ξετρελάνουν

Όταν μαθαίνουμε για μυστικά ομορφιάς η χαρά μας είναι τεράστια και απλά κρατάμε σημειώσεις ώστε να τα εφαρμόσουμε. Γιατί όπως και να το κάνουμε ως γυναίκες πάντα θέλουμε να είμαστε και να δείχνουμε λαμπερές και γι’ αυτό προσέχουμε την επιδερμίδα μας.

Η Kate Somerville είναι η αισθητικός πολλών celebrities όπως οι Kate Hudson, Jessica Alba και άλλων γνωστών και αγαπημένεων προσώπων. Η Somerville μοιράζεται μαζί μας κάποια μυστικά ομορφιάς σε μια πρόσφατη συνέντευξη της, στην οποία αποκαλύπτει τι συμβουλές δίνει στις λαμπερές πελάτισσές της.

Διαβάστε επίσης: Ποιο είναι το προϊόν που δροσίζει και ταυτόχρονα σταθεροποιεί το μακιγιάζ;

«Για μένα ο πάγος για εμένα είναι ο μεγαλύτερος θεραπευτής», είπε αρχικά και εξήγησε: «Πρώτα χρησιμοποιήστε θερμότητα, νερό και ατμό για ανόρθωση και επαναφορά της ενυδάτωσης και στη συνέχεια, αν είστε πρησμένη, χρησιμοποιήστε πάγο».

Βήμα 1ο: Καυτό ντους

«Όταν μία πελάτισσά μου ταξιδεύει και πρόκειται να παρευρεθεί σε κάποιο μεγάλο event, της ζητάω να πάει πρώτα στη σάουνα ή να κάνει ένα καυτό ντους μόλις κατέβει από το αεροπλάνο», είπε χαρακτηριστικά

Βήμα 2ο: Πάγος

«Ύστερα της λέω να πάρει έναν κουβά γεμάτο με πάγο και παγωμένα κουτάλια και της ζητώ να εφαρμόσει την ενυδατική κρέμα προσώπου και ματιών με τα παγωμένα κουτάλια. Έτσι μπορείτε πραγματικά να συσφίξετε την επιδερμίδα καθώς η μέθοδος αυτή ανορθώνει την επιδερμίδα και το ξέρω ότι είναι πολύ απλή, αλλά σας υπόσχομαι πως είναι το καλύτερο face lift»σημείωσε.

Τι λέτε κορίτσια, να το δοκιμάσουμε;

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS