BEAUTYFACE & BODYΤα gift sets των Beauty Line θα κάνουν τις γιορτές ακόμα πιο...

Τα gift sets των Beauty Line θα κάνουν τις γιορτές ακόμα πιο ξεχωριστές

Αυτά τα Χριστούγεννα αφεθείτε στην εμπειρία ομορφιάς Beauty Line και χαρίστε όμορφα χαμόγελα!

Η πιο μαγική εποχή του χρόνου είναι εδώ. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να κάνετε κάθε μέρα των γιορτών μοναδική και συναρπαστική, από την ανακάλυψη ενός παλιού ή νέου αγαπημένου προϊόντος ομορφιάς. Ο αγαπημένος προορισμός της ομορφιάς τα καταστήματα Beauty Line συγκεντρώνουν κορυφαίους οίκους και brands, που βάζουν και φέτος τα δυνατά τους να μας βάλουν σε εορταστικό κλίμα.

Ναι λοιπόν φέτος οι γιορτές έχουν την ιδιαιτέροτητά τους λόγω και της πανδημίας. Αλλά δεν στερείται με κανένα τρόπο την αγάπη, τη χαρά και την ελπίδα. Και πώς ολοκληρώνονται όλα αυτά τα θετικά συναισθήματα; Με ένα δώρο που υπόσχεται να χαρίσει ένα χαμόγελο στο πρόσωπο αυτού που θα το χαρίσεις. Έτσι έχοντας κατά νου ότι το ψάξιμο για το τέλειο δώρο δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο το Beauty Line φροντίζει να το τεκμηριώσει.

 Ένα ιδιαίτερο και πιο προσωπικό προϊόν είναι ικανό να ξεδιπλώσει συναισθήματα χαράς και ικανοποίησης τόσο σε αυτόν που το δίνει όσο και σε αυτόν που το λαμβάνει.

Στα καταστήματα Beauty Line αλλά και διαδικτυακά θα βρείτε μια λίστα με μερικές προτάσεις δώρων που αφορούν ξεχωριστά πακέτα ομορφιάς για τον Άνδρα και τη Γυναίκα.

 Μια γυναίκα λατρεύει την περιποίηση και ό,τι έχει να κάνει με την ευρύτερη ομορφιά. Θέλει να αισθάνεται όμορφα με την επιδερμίδα, το μακιγιάζ και το ξεχωριστό και αντιπροσωπευτικό άρωμα της. Χαρίστε της μια αλλιώτικη εμπειρία ομορφιάς την οποία θα βρει κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Πώς; Η απάντηση κρύβεται στα μοναδικά σετ διαθέσιμα στα καταστήματα Beauty Line, στο App και μέσω του beautyline.com.cy.

 Ο άνδρας από την άλλη, χρειάζεται στιγμές φροντίδας και περιποίησης ανάλογα με τον τύπο επιδερμίδας του! Γι’ αυτόν, στα Beauty Line θα βρεις ειδικά πακέτα περιποίησης προσώπου, σώματος αλλά και εκπληκτικά σετ αρωμάτων.

Οι στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι είναι εξίσου σημαντικές και προστάζουν ιδιαίτερες μυρωδιές. Ανακαλύψτε μέσω των καταστημάτων Beauty Line μοναδικά αρώματα σε κεριά, diffusers, sprays αλλά και διάφορα sets για την προσωπική φροντίδα στο μπάνιο.

 Φέτος περισσότερο από ποτέ, μαζί με τα εορταστικά σετ αρωμάτων, αποτελούν την καλύτερη ιδέα για δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα, αφού ακόμα και πριν τα ανοίξουν, τόσο οι γιορτινές συσκευασίες, όσο και η ευωδιά τους που θα ξεχειλίζει θα μπορέσει να τους φτιάξει εύκολα τη διάθεση και να τους γεμίσει με τη χαρά των γιορτών.

Για περισσότερη έμπνευση και ιδέες επισκεφθείτε τη νέα σελίδα των καταστημάτων Beauty Line, love.beautyline.com.cy και χαρίστε μοναδικές στιγμές αυτές τις γιορτές.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS