BEAUTYMAKE UPΈτσι έφτιαξε αυτό το κορμί η Gigi Hadid - Το μυστικό των...

Έτσι έφτιαξε αυτό το κορμί η Gigi Hadid – Το μυστικό των κοιλιακών της

Η Gigi Hadid, η οποία μαζί με τον αγαπημένο της, είναι στο εξώφυλλο της Vogue Αυγούστου, κάνει όλα όσα περίμενες να κάνει για να έχει αυτή τη σιλουέτα και τους άψογα γυμνασμένους κοιλιακούς.

Σύμφωνα με τον γυμναστή της, Rob Piela, «έχει να κάνει με το πόσο πολύ γυμνάζεσαι και πόση προσπάθεια βάζεις. Η Gigi είναι καλή σε αυτά». Ο Rob, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του New York’s Gotham Gym και Gotham G-Box, προπονεί το μοντέλο εδώ και δυόμιση χρόνια.

Μία τυπική προπόνησή της περιλαμβάνει μποζ και ασκήσεις εδάφους για ενδυνάμωση, μία ρουτίνα την οποία δεν χάνει καμία μέρα. «Το να είσαι fit έχει να κάνει με τη συνοχή. Να μην χάνεις μέρες προπόνησης, να μην βαριέσαι το χειμώνα».

Γι αυτούς που θέλουν να αποκτήσουν τους κοιλιακούς της Hadid, ο Piela προτείνει ασκήσεις κοιλιακών τέσσερις φορές την εβδομάδα, σανίδες για τους πιο εσωτερικούς μύες, ροκανίσματα για να φαίνεται το six-pack και ανεβοκατεβάσματα ποδιών για τους χαμηλούς κοιλιακούς. «Αυτός ο συνδυασμός είναι η χρυσή τομή», φυσικά συνδυάζεται με καλή διατροφή και αποχή από τη ζάχαρη.

Ας δούμε τώρα αναλυτικά το workout της, όπως το περιέγραψε στη Vogue

1. Ζέσταμα του κορμού με 10 λεπτά boxing
2. Τρία σετ των 40 ροκανισμάτων το καθένα
3. Αυξάνουμε τους παλμούς με 10 λεπτά boxing
4. Τρία σετ των 40 bicycle crunches το καθένα και κλωτσιά το κάθε πόδι μόλι εκτελεστεί το bicycle crunch
5. Ακόμα 10 λεπτά box
6. Σανίδα για 60 δευτερόλεπτα. Σφίξε κοιλιά, κράτα τον κορμό σου σε ευθεία και αυχένας σε ουδέτερη θέση
7. Τέσσερα σετ των 25 ανυψώσεις ποδιων για τους χαμηλούς κοιλιακούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS