BEAUTYMAKE UPΠοιος διάσημος make up artist θα αναλάβει το μακιγιάζ στο show της...

Ποιος διάσημος make up artist θα αναλάβει το μακιγιάζ στο show της Victoria’s Secret το 2019;

Της Κούλας Θεμιστοκλέους

Μετά την αποκάλυψη πού θα λάβει χώρα το show της Victoria’s Secret, αλλά και τη λίστα με τα top models που θα συμμετάσχουν τελικά σε αυτό, ανακοινώθηκε ότι η Βρετανίδα makeup artist, Charlotte Tilbury, θα είναι η επικεφαλής μακιγιέζ του event για το 2019. Η Tilbury θα λανσάρει επίσης 2 limited edition προϊόντα σε συνεργασία με τη Victoria’s Secret για τη λατρεμένη ομώνυμη σειρά μακιγιάζ της.

Η δημιουργός το όνομα της οποίας συνδέεται με τα πλέον μοδάτα make up looks του χώρου όπως αυτά των Kate Moss, Gisele Bundchen και Penelope Cruz -απλώς για να κατονομάσουμε μερικά- και το brand της Charlotte Tilbury γιορτάζει 5 χρόνια στο χώρο της κοσμετολογίας.

Μόλις ανακοινώθηκε το όνομά της και επίσημα για το fashion show Victoria’s Secret, η Tilbury φρόντισε με τη σειρά της να μοιραστεί τα ευχάριστα νέα μέσω του λογαριασμού της στο instagram γράφοντας το σχόλιο «Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι θα επιβλέπω το μακιγιάζ για το διάσημο iconic @victoriassecret Fashion Show 2019, σε μία από τις αγαπημένες μου πόλεις τη Νέα Υόρκη». Και συμπλήρωσε με μία φράση που μας έκανε να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο: «Θα επαναφέρω 2 υπέροχα limited edition προϊόντα που θα χρησιμοποιήσω για να δημιουργήσω το επίσημο loοk των ‘Αγγέλων’».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS