CELEBRITIESΚαίτη Γαρμπή: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι όπου έζησε τον τρόμο

Καίτη Γαρμπή: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι όπου έζησε τον τρόμο [Εικόνες]

Νύχτα τρόμου έζησαν η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Ερυθραία

Το ζευγάρι βίωσε άσχημες στιγμές στα χέρια ληστών, που τους έδεσαν και τους πίεσαν να τους αποκαλύψουν πού έχουν χρήματα. 

Πού ζει το καλλιτεχνικό ζευγάρι

Οι δυο τους ζουν στη Νέα Ερυθραία, σε δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας όπως έχει πει η ίδια η Γαρμπή σε συνέντευξή της πριν από δύο χρόνια περίπου

«Μένουμε στη Νέα Ερυθραία, σε έναν κεντρικό δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας, καθώς συνδέει την εθνική οδό με την Ελευθερίου Βενιζέλου, την πρωτεύουσα, την αρτηρία της πόλης. Μετακομίσαμε οικογενειακώς σ’ αυτό το σπίτι το 1992. 

Το ’97 παντρεύτηκα κι έφυγα, αλλά δεν πήγα μακριά, έμεινα στη γύρω περιοχή, Καστρί και Πολιτεία. Μετά από ένα θέμα υγείας του πατέρα μου, αποφασίσαμε να μετακομίσουμε στο πατρικό, για να είμαστε κοντά στους γονείς. Από τότε μετράμε εδώ ήδη 8 χρόνια». 

Η γνωριμία, η πρόταση γάμου που άφησε εποχή και ο γάμος

Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς γνωρίστηκαν το 1993. Η γνωριμία έγινε έρωτας, ο έρωτας οδήγησε σε μια τηλεοπτική πρόταση γάμου που άφησε εποχή την Πρωτοχρονιά του 1997, και έναν γάμο λίγους μήνες αργότερα που πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Νάσιουτζικ.

Ο γιος τους Δημήτρης, ολοκλήρωσε την ευτυχία τους και οι δυο τους παραμένουν έως σήμερα ερωτευμένοι και αγαπημένοι.

“Με την Καίτη είμαστε ομάδα, και μάλιστα πολύ δυνατή. Είναι δύσκολο να τη διαλύσουμε!”, έχει δηλώσει ο Διονύσης Σχοινάς σε συνέντευξή του.

Δείτε εικόνες από το σπίτι τους που έχουν ανεβάσει μέσα από το υπέροχο σπίτι τους όπου κυριαρχεί το λευκό, οι γυάλινες λεπτομέρειες, η μεγάλη ξύλινη σκάλα και μία τεράστια βιβλιοθήκη. 

View this post on Instagram

Καλημέρα όλη μέρα!!!

A post shared by Kaiti! (@kaitigarbi) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS