CELEBRITIESMUSICΕλένη Φουρέιρα: Το «Tómame» κυκλοφορεί με ένα εντυπωσιακό video clip

Ελένη Φουρέιρα: Το «Tómame» κυκλοφορεί με ένα εντυπωσιακό video clip

Μετά το «Fuego», ήρθε η ώρα η Ευρώπη να τραγουδήσει το «Tómame». Η Ελένη Φουρέιρα συνεχίζει τη διεθνή καριέρα της κυκλοφορώντας το πολυαναμενόμενο single «Tómame».

Αδιαμφισβήτητα, η συμμετοχή της εκρηκτικής τραγουδίστριας στον 63ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, τον προηγούμενο Μάιο στην Λισαβόνα της Πορτογαλίας, αποτέλεσε σταθμό για την καριέρα της. Τερμάτισε στη δεύτερη θέση του Μεγάλου Τελικού και κέρδισε το παιχνίδι των εντυπώσεων, αποκτώντας κοινό σε κάθε γωνία της Ευρώπης.

Τρανή απόδειξη δεν είναι μόνο οι ασταμάτητες εμφανίσεις της Ελένης Φουρέιρα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της «Γηραιάς ηπείρου», από τη Βαρκελώνη μέχρι τη Στοκχόλμη και από τη Μαδρίτη μέχρι το Λονδίνο, αλλά και η πανευρωπαϊκή επιτυχία του «Fuego».

Το τραγούδι έχει γίνει διπλά πλατινένιο στην Ισπανία, όπου ανέβηκε επίσης στο Νο. 1 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων και μόλις έγινε χρυσό σε Σουηδία και Νορβηγία.

Χάρη στο ταλέντο, τη σκληρή δουλειά και την προσήλωση, η Ελένη Φουρέιρα έχει βάλει «Fuego» στην Ευρώπη, την οποία θέλει τώρα να γοητεύσει με το ρυθμό του νέου τραγουδιού της «Tómame», μία reggaeton δημιουργία με αγγλικούς και ισπανικούς στίχους.

Η Ελένη Φουρέιρα συνυπογράφει το «Tómame» μαζί με τους Alex Papaconstantinou, Geraldo Sandell και Markus Videsäter, εκ των οποίων οι δύο πρώτοι συνέδραμαν και στη δημιουργία του «Fuego».

Το «Tómame» οπτικοποιείται με ένα μοντέρνο video clip που υλοποιήθηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του εκπληκτικού Γιάννη Δημολίτσα. Παρόλο που γυρίστηκε στην Ελλάδα, το τελικό αποτέλεσμα είναι μία εντυπωσιακή εικόνα εφάμιλλη με τις διεθνές παραγωγές.

Κυκλοφορεί σε Ελλάδα και Κύπρο από την Panik Records και στο εξωτερικό από τη Sony Music.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS