CELEBRITIESMUSICEurovision 2023: Οι προβλέψεις του BBC - Εκτός τελικού Ελλάδα και Κύπρος;

Eurovision 2023: Οι προβλέψεις του BBC – Εκτός τελικού Ελλάδα και Κύπρος;

Τα νέα για την συμμετοχή της Ελλάδας και της Κύπρου στην Eurovision φαίνεται να μην είναι και τόσο καλά.

Μπορεί να μας χωρίζουν αρκετές μέρες ακόμη από την βραδιά του μεγάλου τελικού για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, αλλα οι προβλέψεις έχουν ήδη ξεκινήσει.

Mε τα 37 τραγούδια του φετινού μουσικού οργανισμού να έχουν ανακοινωθεί, το BBC χθές Πέμπτη δημοσίευσε τις προβλέψεις του.

Σύμφωνα με αυτές, η «πορεία» του Βίκτωρα Βερνίκου και του «What They Say» θα σταματήσει στον ημιτελικό της Eurovision 2023. Επίσης, το βρετανικό δίκτυο με απαξιωτικό τόνο σχολιάζει μεταξύ άλλων πως ο Βίκτωρ Βερνίκος μοιάζει σαν να «μασά τα φωνήεντα».

Η είδηση αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα αν αναλογιστεί κανείς ότι το BBC είναι και το κανάλι που διοργανώνει τον διαγωνισμό στο Liverpool της Αγγλίας.

Bbc Vernicos

Πρόβλεψη για την Κύπρο

Ανάλογη πρόβλεψη έκανε για τον Άντριου Λάμπρου, που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο με το τραγούδι ” Break A Broken Heart”. “Kινδυνεύει να αποκλειστεί στον δεύτερο ημιτελικό”,δήλωσε.

Οι πιθανοί νικητές της Eurovision 2023

Όσον αφορά τα φαβορί της Eurovision 2023, ο δημοσιογράφος του BBC «βλέπει» τη Γαλλία και τη Σουηδία πιθανές νικήτριες του μουσικού διαγωνισμού.

Να σημειωθεί πως ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision όπου θα διαγωνιστεί η Ελλάδα και η Κύπρος θα διεξαχθεί στις 11 Μαΐου, ενώ ο πρώτος ημιτελικός θα γίνει στις 9 Μαΐου

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS