CELEBRITIESMUSICΗ Cher τραγουδά ABBA αλλιώς! (βίντεο)

Η Cher τραγουδά ABBA αλλιώς! (βίντεο)

Με αφορμή τη συμμετοχή της στo κινηματογραφικό μιούζικαλ “Mamma Mia: Here We Come Again”, η θρυλική performer ηχογράφησε μια ολόφρεσκια διασκευή της μεγάλης επιτυχίας των ABBA “Fernando” μαζί με τον Andy Garcia.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της, η 72χρονη σταρ αποκάλυψε πως ηχογράφησε μια ολοκαίνουργια δισκογραφική δουλειά με επανεκτελέσεις τραγουδιών των ABBA.

«Αφού έκανα το “Fernando” για την ταινία, Πίστεψα πως θα ήταν πολύ διασκεδαστικό να κάνω ένα άλμπουμ με τραγούδια των ABBA και έτσι το έκανα! Δεν είναι αυτό που νομίζετε, όταν ακούτε ABBA, διότι το έκανα με ένα τελείως διαφορετικό τρόπο.».

Η Cher δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για το project, αλλά εμείς νιώθουμε ήδη ενθουσιασμένοι με την κυκλοφορία.

Το άλμπουμ έρχεται μετά επτά χρόνια μετά από το “Closer To The Truth” από το οποίο ξεχώρισαν τα singles “Women’s World”, “Take it like A Man”, “I Hope You Find It” και “I Walk Alone”. Η δισκογραφική δουλειά αυτή σκαρφάλωσε στη 3η θέση του Billboard Albums Chart αλλά μπήκε και στο Top10 πολλών χωρών, πούλησε σχεδόν 1 εκατομμύριο αντίτυπα παγκοσμίως, ενώ παρουσιάστηκε στο κοινό μέσω της περιοδείας “Dressed To Kill Tour”.

Στο σίκουελ-πρικουελ της νέας ταινίας βλέπουμε τη Cher (Ruby Sheridan) να υποδύεται την μάνα της Donna (Meryl Streep), η οποία καταφτάνει απρόσκλητη στο γάμο της εγγονής της Sophie “Soph” Sheridan (Amanda Seyfried)

Παράλληλα, η εικονική σταρ συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας, ενώ θα κάνει περιοδεία το φθινόπωρο σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία με την “Here We Go Again Tour”.

Στα τέλη του χρόνου θα ανεβεί στο Broadway το μιούζικαλ για τη ζωή της “The Cher Show” το οποίο είναι βασισμένο στο βιβλίο του Rick Elice εξιστορεί τα πρώτα χρόνια της ζωής και της καριέρας της πολυδιάστατης Cher.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS