CELEBRITIESMUSICΗ Μαρία Ιωάννου στα στούντιο του Kiss 89.0

Η Μαρία Ιωάννου στα στούντιο του Kiss 89.0

 Μπορεί τα τελευταία χρόνια να την έχουμε συνηθίσει είτε μπροστά από τις κάμερες είτε στο θεατρικό σανίδι, όμως πλέον θα μπορούμε να την ακούμε και από τη συχνότητα του Kiss 89.0. H αγαπημένη ηθοποιός, Μαρία Ιωάννου, κάνει μια νέα αρχή και πλέον θα βρίσκεται ραδιοφωνικά κοντά μας από τις 10 μέχρι και τη 1 το μεσημέρι.

H αλήθεια είναι ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται σε ένα στούντιο ραδιοφώνου, πίσω από μικρόφωνα και κονσόλες. Πριν από αρκετά χρόνια, σε ηλικία 16 χρονών, είχε βρεθεί και πάλι σε στούντιο ραδιοφώνου και όπως μας αποκάλυψε «η επιθυμία της για να εργαστεί στο ραδιόφωνο δεν είχε σβήσει».

Την πετύχαμε στο στούντιο του Kiss 89.0, λίγο μετά την πρώτη της εκπομπή την περασμένη Παρασκευή και όπως μας είπε «είναι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη για αυτό το νέο μου ξεκίνημα όμως δεν μπορώ να κρύψω και την αγωνία που διατηρώ για να τα κάνω όλα σωστά χωρίς να φανεί το άγχος που νιώθω λίγο πριν βγω αέρα». «Ήθελα πάντα να ασχοληθώ με το ραδιόφωνο και νιώθω ευγνώμων που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία», πρόσθεσε και δήλωσε αισιόδοξη. «Πιστεύω πως με τον καιρό θα είμαι πιο άνετη. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε ραδιοφωνικά από τις 10 μέχρι και τη 1 στον Kiss 89.0».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS