CELEBRITIESMUSICNervo: Έρχονται να ξεσηκώσουν το Living Color Music & Arts Festival 2019

Nervo: Έρχονται να ξεσηκώσουν το Living Color Music & Arts Festival 2019

Από συνθέτες τραγουδιών σε καλλιτέχνες superstars της Ηλεκτρονικής Dance Μουσικής, το δίδυμο Μίριαμ και η Ολίβια Νέρβο των NERVO, οι Αυστραλές DJ επιστρέφουν για ακόμα μια φορά στην Κύπρο, στο φαντασμαγορικό Living Color Music & Arts Festival 2019.

Από το 2009 που ξεκίνησαν τη μουσική τους καριέρα, έχουν σκαρφαλώσει με μαγικούς ρυθμούς και στην παγκόσμια μουσική σκηνή με το Hit που έγραψαν σε συνεργασία με τον πασίγνωστο DJ David Guetta και την πρώην Destiny’s Child, Kelly Rowland, When Love Takes Over.
Με πολύ ενθουσιασμό ακούσαμε ότι θα τις έχουμε στο φετινό Living Color Festival 2019 για δεύτερη φορά και έτσι επικοινωνήσαμε μαζί τους για να μας πουν τι ετοιμάζουν και τα νέα τους πλάνα.
Μετά και από την πρόσφατη εγκυμοσύνη και των δύο τον τελευταίο χρόνο, επιστρέφουν ακόμα πιο δυναμικά αυτό το καλοκαίρι με το νέο τους single Sober. (link Sober)

Γεια σας Λιβ και Μιμ! Πείτε μας λίγο για εσάς. Πώς είναι η ζωή δουλεύοντας με τη δίδυμη αδερφή σου;
Λιβ: Είμαστε δίδυμες αδερφές, οι καλύτερες φίλες και συνεργάτες, είμαστε η ασπίδα η μια της άλλης και βέβαια οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές η μια της άλλης. Είμαστε, επίσης, οι αυστηρότεροι κριτές και πιστεύουμε ότι δεν θα βρισκόμασταν εδώ που είμαστε σήμερα εάν δεν ήμασταν μαζί.
Υπάρχουν, βέβαια, φορές που διαφωνούμε όμως υπάρχει πάντα η ειλικρίνεια και ο σεβασμός μεταξύ μας και είναι η καλύτερη ομαδική δουλειά που έχουμε κάνει ποτέ. Αν έχετε ένα μέλος της οικογένειάς σας που θα μπορούσατε να ακολουθήσετε τον ίδιο δρόμο στην καριέρα σας τότε σας προτείνουμε να το τολμήσετε! Στη συγκεκριμένη δουλειά που υπάρχουν πολλές απαιτήσεις, χρειάζεται να έχεις κάποιον που να εμπιστεύεσαι και αυτό είναι αξία ανεκτίμητη.

Σε ποια στιγμή στη ζωή σας συνειδητοποιήσατε ότι αυτό που κάνετε τώρα θα θέλετε να το κάνετε για την υπόλοιπη ζωή σας;
Μιμ: Δεν είναι ότι από πάντα γνωρίζαμε ότι θέλαμε να γίνουμε DJs αλλά θέλαμε σίγουρα να ασχοληθούμε με τη μουσική από πολύ νεαρή ηλικία. Η μουσική ήταν πάντα μέσα μας και κάτι που μας έβγαινε πολύ φυσικά. Παίζαμε πιάνο και τραγουδούσαμε από πολύ μικρή ηλικία. Το πρώτο μας τραγούδι το γράψαμε όταν ήμασταν 14 χρονών. Δεν καταλαβαίναμε, βέβαια, ότι γράφαμε τραγούδια απλά μόνο ότι το διασκεδάζαμε στο πιάνο. Όσον αφορά την πρώτη μας επαφή με την ηλεκτρονική μουσική, αυτό μάλλον έγινε όταν πήγαμε στο πρώτο μας μουσικό φεστιβάλ, The Big Day Out, και είδαμε τους The Prodigy. Ήταν μια εμπειρία που άλλαξε τη ζωή μας. Μας ενέπνευσαν ο ήχος, η σκηνή, τα πάντα. Ποτέ, μάλιστα, δεν περιμέναμε ότι θα κάναμε κάτι ξεχωριστό η μια από την άλλη. Δύο κεφάλια στη δουλειά μας είναι πολύ καλύτερα από το να έχεις μόνο ένα!

Ποιους καλλιτέχνες θαυμάζετε περισσότερο και είστε οι μεγαλύτερες τους φαν;
Λιβ: Έχουμε εμπνευστεί από τόσους πολλούς απίθανους καλλιτέχνες. Τον Flume, τον Skrillex, The Chainsmokers και DJ Snake, τον Louis και The Child, τον Calvin Harris. Βέβαια και τους φανταστικούς Sander Van Doorn, Bart Claessen, Gorgon City, Disclosure, Jamie XX MK και άλλους πολλούς. Είναι πολύ ωραίο που τόσα πολλά είδη της ηλεκτρονικής μουσικής άρχισαν να δημιουργούνται και να βγαίνουν προς τα έξω νέοι καλλιτέχνες κάθε σεζόν. Είναι δύσκολο να περιορίσουμε τις προτιμήσεις μας σε έναν αριθμό.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που θα παίξετε τη μουσική σας στο Living Color Festival 2019 στην Αγία Νάπα. Τι μπορείτε να μας πείτε από την εμπειρία που ζήσατε την πρώτη φορά που είχατε έρθει το 2017 και τι είναι αυτό που σας έκανε να επιστρέψετε;
Μιμ: Οι ελληνικές χώρες ξέρουν να περνούν καλά και να το διασκεδάζουν χωρίς ωράριο και εμείς χαιρόμαστε πολύ όταν παίζουμε για τέτοιο κοινό. Τους αρέσει να χορεύουν και να χαίρονται τη ζωή. Νιώθουμε πολύ δεμένες με τον κόσμο που μας στηρίζει κι αυτός είναι ακόμα ένας λόγος που επιστρέφουμε στο LCF19. Θα είναι τέλεια και ανυπομονούμε να τους δούμε όλους ξανά από κοντά!

Γνωρίζουμε ότι έχετε δουλέψει με την Kylie Minogue, Afrojack, Steve Aoki, Nicky Romero, Kreayshawn και άλλους. Τι άλλες συνεργασίες έχετε στα σκαριά;
Λιβ: Όλοι όσοι έχουμε δουλέψει μαζί τους ήταν πραγματικά φανταστικοί! Στο πρώτο μας album δουλέψαμε με πολύ μεγάλα ταλέντα, όπως τον Afrojack, Steve Aoki, Nicky Romero, Kreayshawn. Πρέπει να πούμε ότι από τα αγαπημένα μας και πιο διασκεδαστικά projects ήταν όταν δουλέψαμε με τους Kylie Minogue, Jake Shears και Niles Rogers στο «The Other Boys», μιας και όλοι τους ήταν τόσο χαλαροί. Στα σκαριά θα δείτε ότι έχουμε υπέροχες συνεργασίες για φέτος, με την Paris Hilton, The Knocks, Firebeatz και Tinie Tempah!

Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ στο www.livingcolorfestival.com και στο Living Color Festival σε Instagram και Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS