CELEBRITIESMUSICΣυγκίνηση και πολλές εκπλήξεις στη ξεχωριστή εκπομπή του Αντώνη Ρέμου εν μέσω...

Συγκίνηση και πολλές εκπλήξεις στη ξεχωριστή εκπομπή του Αντώνη Ρέμου εν μέσω πανδημίας

«Αυτή η βραδιά είναι αφιερωμένη σε όλους τους Έλληνες που περνούν δοκιμασία. Στέλνουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και χαράς στην Ελλάδα που δοκιμάζεται».

Με τα λόγια αυτό ο σπουδαίος καλλιτέχνης, ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ της Παρασκευής μέσα από τη συχνότητα του MEGA Ελλάδος, άνοιξε με μεγάλη και ζεστή αγκαλιά για όλο τον κόσμο που «μένει σπίτι» λόγω του κορωναϊού.

Ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος, με μια παρέα από αγαπημένους και καταξιωμένους καλλιτέχνες, μας ταξίδεψαν μουσικά και μας προσέφεραν στιγμές χαλάρωσης, νοσταλγίας αλλά και κεφιού, σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε.

Την τηλεοπτική αυτή συναυλία τίμησαν με την διαδικτυακή παρουσία τους αγαπημένα πρόσωπα του Αντώνη Ρέμου, σπουδαίοι καλλιτέχνες, ανάμεσά τους: ο Γιάννης Πάριος, ο Φοίβος, ο Γιάννης Βαρδής, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Eros Ramazzotti.

Συγκίνηση προκάλεσε στο τέλος της βραδιάς η σύνδεση με τον σπουδαίο λαϊκό συνθέτη, τον Χρήστο Νικολόπουλο, ο οποίος έπαιξε με το μπουζούκι του το «Αγριολούλουδο».

«Κι αν χιονίζει κι αν βρέχει, ο Ελληνας κοροναϊό αντέχει», είπε ο Ρέμος που αμέσως έσπευσε να τραγουδήσει «το αγριολούλουδο αντέχει».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS