OMIKRON10 λόγοι για να αποκτήσετε το νέο ανοιξιάτικο Omikron

10 λόγοι για να αποκτήσετε το νέο ανοιξιάτικο Omikron

1) Η Εβελίνα Κυράστα είναι το cover girl του μήνα. Δίνει την πρώτη της μεγάλη συνέντευξη ύστερα από 8 χρόνια στην Κύπρο και 12 χρόνια σχέσης με τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Μιχάλη Κωνσταντίνου και μας μιλά για τη ζωή της, τα παιδιά τους και την αγάπη της για τη μόδα.

2) Οι πιο διάσημες wags, η Άντρεα Κυριάκου και η Μαρία Κορτζιά, δίνουν tips διατροφής και ομορφιάς.

3) Πέντε κορίτσια της πόλης στήνονται μπροστά στο φωτογραφικό φακό του περιοδικού και προβάρουν τις πιο hot τάσεις της μόδας.

4) Μάθετε τα λάθη που κάνετε στο μακιγιάζ και σας μεγαλώνουν. Πέντε makeup artist δίνουν συμβουλές και σας βοηθούν πώς να τα αποφύγετε.

5) The barbers! Τα νέα αντρικά κουρεία κάνουν κλικ στις γυναικείες φαντασιώσεις και ο γυναικείος πληθυσμός του Omikron έσπευσε να τα δει από κοντά. Ελάτε μαζί μας.

6) Η Βάκια Σταύρου παίρνει προσκλήσεις για εμφανίσεις στα μεγαλύτερα φεστιβάλ μουσικής στον κόσμο, έχει συνεργασία με μια μεγάλη γαλλική δισκογραφική, πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησε δουλειά της αποκλειστικά στην αγορά της Γαλλίας, ενώ οι live εμφανίσεις της είναι sold out. Α, και πιστεύουμε ότι σίγουρα αξίζει να την γνωρίσετε.

7) Η Μαίρη Σαμαρά υπήρξε το πρώτο γυμνό μοντέλο στην ιστορία της Σχολής Καλών Τεχνών και για 56 χρόνια πόζαρε για ώρες ατελείωτες ακίνητη, αγέλαστη και ολόγυμνη μπροστά από τους σημαντικότερους ζωγράφους και γλύπτες. Σήμερα μας μιλά για τη ζωή της.

8) Η λίστα του στυλίστα. Περισσότερα από 165 αντικείμενα που σίγουρα θα θες να αποκτήσεις, κρύβονται στις σελίδες του Omikron. Ανακάλυψε τα και δώσε μια ξεχωριστή πινελιά στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου. Πιστέψτε μας, δεν θα ξέρετε ποιο να πρωτοδιαλέξετε.

9) Η μόδα στο κεφάλι σου! To ανέμελο καλοκαίρι θέλει και την εξτραβακάντζα του στη μόδα και στο στιλ. Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις λοιπόν, για να στολίσεις τα μαλλιά σου θα τα βρεις στο νέο τεύχος του Omikron.

10) Το καλοκαίρι θέλει τσαχπινιά και παιχνίδι με τις υφές, τα χρώματα και τη σιλουέτα και στο fashion editorial μας συλλέξαμε από την αγορά φούστες, μάξι φορέματα, μίνι φορέματα, στράμπλες, shirt dress, παντελόνια, φλοράλ και μεταλλιζέ ρούχα που σίγουρα θα λατρέψετε και θα σας δώσουν ιδέες να ακολουθήσετε.

To νέο τεύχος του Omikron κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο, 27 Απριλίου, μαζί με τον Φιλελεύθερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS