CELEBRITIESSHOWBIZΑλέξης Γεωργούλης: Μυστήριο με την απουσία του στο νέο τρέιλερ του «Γάμος...

Αλέξης Γεωργούλης: Μυστήριο με την απουσία του στο νέο τρέιλερ του «Γάμος αλά ελληνικά»

Αν ψάξει κανείς ολόκληρο το καστ της ταινίας, το όνομα του ηθοποιού δεν εντοπίζεται πουθενά.

Ο Αλέξης Γεωργούλης συμμετείχε το 2009 στην ταινία «Γάμος αλά ελληνικά», όπου έπαιζε τον Έλληνα αγρότη σε νησί της χώρας μας. Ωστόσο, στο sequel της ταινίας, που έρχεται σε λίγους μήνες, οι σκηνές του δεν υπάρχουν πια.

Η Νία Βαρντάλος επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό της νέας ταινίας, όπως το 2009 που συμπρωταγωνίστησε με τον Αλέξη Γεωργούλη. Πριν από εννέα μήνες, ο ηθοποιός, σε συνέντευξη που έδωσε στη Μαρία Σολωμού, ρωτήθηκε για τα γυρίσματα που συμμετείχε καθώς είχε αφήσει για αυτό το λόγο μουστάκι.

Τότε, αποκάλυψε πως θα τον δούμε να συμμετέχει στο «Γάμος αλά ελληνικά 3» με τη Νία Βαρντάλος, 13 χρόνια μετά από την πρώτη τους ταινία. Βέβαια, τώρα που κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας, δεν υπάρχει ούτε ένα καρέ με τον Αλέξη Γεωργούλη.

Και αν ψάξει κανείς να δει ολόκληρο το καστ της ταινίας, το όνομα του ηθοποιού δεν εντοπίζεται πουθενά.

Ο Αλέξης Γεωργούλης συνδέεται με τη Νία Βαρντάλος με μία φιλία αρκετών χρόνων. Εδώ και καιρό, βρίσκεται αντιμέτωπος με καταγγελίες για τα αδικήματα του βιασμού και της πρόκλησης σωματικής βλάβης και παραμένει ερώτημα τι τελικά συνέβη με τη συμμετοχή του στο πολυαναμενόμενο σίκουελ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS