CELEBRITIESSHOWBIZΆντρεα Κυριάκου: Μοιράζεται φωτογραφίες από το γάμο της και tips για μέλλουσες...

Άντρεα Κυριάκου: Μοιράζεται φωτογραφίες από το γάμο της και tips για μέλλουσες νυφούλες

Ο γάμος της Άντρεας Κυριάκου ήταν απλός και λιτός, ακριβώς όπως τον είχε φανταστεί. Χωρίς υπερβολές, αλλά με εκλεπτυσμένο γούστο και φινέτσα τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Η Άντρεα Κυριάκου έφτασε στην εκκλησία φορώντας ένα απλό νυφικό και με λιτά μαλλιά, ενώ ένα όμορφο στεφάνι με λουλούδια στόλιζε το κεφάλι της. Η απλότητα και η φινέτσα ήταν κάτι που χαρακτήριζε την όλη εμφάνισή της.

Το μοντέλο, μέσα από το προσωπικό του blog, feedmefashion, θέλησε να μοιραστεί όμορφα στιγμιότυπα, αλλά και κάποιες μικρές συμβουλές για τις μέλλουσες νύφες, να παραμείνουν μοναδικές και πάνω από όλα να είναι ο εαυτός τους. Ανάμεσα σε άλλα, αποκαλύπτει και κάποια tips ομορφιάς που ακολούθησε η ίδια λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Για τις μέλλουσες νυφούλες… ALERT!!! Είναι στο χέρι σας να διαχωρίσετε τα δικά σας θέλω από τις καλοπροαίρετες ( ή και μη) συμβουλές των γύρω σας.» αναφέρει ανάμεσα σε άλλα και προσθέτει:

«Φόρεσε αυτό που θες, βάψου όπως θες, (για τα νύχια δεν θέλω να τοποθετηθώ γιατί ήταν το μόνο βέτο της μαμάς, sorry mom but I love black) και απόλαυσε τις στιγμές, τα χαμόγελα, τα δάκρυα, τα γέλια, τα βλέμματα.. Εν ολίγης Be your own kind of beautiful.»

Στην ανάρτησή της, μοιράστηκε επίσης φωτογραφίες από το γάμο της που δεν είχαμε δει.

(φωτογραφίες: Charis Evagorou Studio)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS