CELEBRITIESSHOWBIZΆντρεα Κυριάκου: Το βίντεο από το 2018, που κλωτσά το μωρό στην...

Άντρεα Κυριάκου: Το βίντεο από το 2018, που κλωτσά το μωρό στην κοιλιά της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο βρήκε η Άντρεα Κυριάκου να αποχαιρετήσει το 2018, άφηνοντάς μας άφωνους. Η νεαρή blogger μοιράστηκε ένα βίντεο στα social media από την περίοδο που ήταν έγκυος, όπου ο φακός εστιάζει στην κοιλιά της τη στιγμή που κλωτσάει το μωρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε την Άντρεα Κυριάκου να νανουρίζει τον μικρό Λαμπρινό (βίντεο)

«Τελευταία μέρα του 2018! Τόσο ευγνώμων για το θαύμα που έζησα! Η πιο σημαντική, όμορφη, γεμάτη, ουσιαστική χρονιά! Η χρόνια που από γυναίκα… έγινα μητέρα ?? Χρονιά σταθμός και για πάντα χαραγμένη στη καρδιά μου! 9 μήνες συγκατοικούσαμε στο ίδιο σώμα, για μια ζωή η καρδιά σου βηματοδότης μου… Να είσαι καλά ψυχή μου μόνο αυτό! 2019 μην μου φέρεις τίποτα, τα έχω όλα! Άσε με απλά να τα χαρώ ??», έγραψε η ίδια στη λεζάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άντρεα Κυριάκου: Τι λέει για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για τα κιλά της; (βίντεο)

Αναμφίβολα, το έτος που φεύγει για την Άντρεα ήταν δυνατό, γεμάτο συναισθήματα και έντονες συγκινήσεις που θα το θυμάται για πάντα. Ήταν η χρονιά που έγινε για πρώτη φορά μανούλα φέρνοντας στον κόσμο ένα υπέροχο μωρό και καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Μερκή.

View this post on Instagram

Τελευταία μέρα του 2018! Τόσο ευγνώμων για το θαύμα που έζησα! Η πιο σημαντική, όμορφη, γεμάτη, ουσιαστική χρονιά! Η χρονιά που από γυναίκα… έγινα μητέρα 🤱🏻 Χρονιά σταθμός και για πάντα χαραγμένη στη καρδιά μου! 9 μήνες συγκατοικούσαμε στο ίδιο σώμα, για μια ζωή η καρδιά σου βηματοδότης μου… Να είσαι καλά ψυχή μου, μόνο αυτό! 2019 μην μου φέρεις τίποτα, τα έχω όλα! Άσε με απλά να τα χαρώ 🙏🏻 #babybump #pregnantbelly

A post shared by Άντρεα Κυριάκου 🐾 (@andrea_kyriakou) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS