CELEBRITIESSHOWBIZΑντρέας Τσέλεπος: Η απάντησή του στον Δήμο Σωτήρας μετά τον σάλο για...

Αντρέας Τσέλεπος: Η απάντησή του στον Δήμο Σωτήρας μετά τον σάλο για την παράσταση «Cock»

Την απόφαση να μην επιτρέψει στον ΘΟΚ να μεταβεί στο Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας για το ανέβασμα της παράστασης με το έργο του Μάικ Μπάρτλετ «Cock», έλαβε ομόφωνα την Τρίτη σε βραδινή του συνεδρία το δημοτικό συμβούλιο Σωτήρας.

Ακολούθησαν, όπως ήταν αναμενόμενο, αντιδράσεις γι’ αυτή την πρωτοφανή και προκλητική απόφαση. Ανάμεσα στον κόσμο που εξέφρασε την αντίθεσή του στην κίνηση αυτή του Δήμου Σωτήρας και ένας από τους πρωταγωνιστές της παράστασης, o Ανδρέας Τσέλεπος.

O ηθοποιός κοινοποίησε μία χαρακτηριστική φωτογραφία από την παράσταση και έγραψε:

«Είμαι ο Ανδρέας Τσέλεπος, είμαι ηθοποιός, είμαι ο άνδρας στ’ αριστερά. Η αγάπη, είναι ό,τι χρειστηκάμε για να διαβάσουμε, να κάνουμε πρόβες και να ετοιμάσουμε την παράστασή μας. Αγάπη, είναι αυτό που εισπράξαμε και εξακολουθούμε να εισπράττουμε κάθε βδομάδα, όταν αγαπάμε, όταν είμαστε θυμωμένοι, όταν μισούμε, όταν αγαπάμε ξανά, όταν ζηλεύουμε, όταν κλαίμε, όταν ερωτευόμαστε στη σκηνή. Η αγάπη, είναι αυτό που μας κάνει να συνεχίζουμε. Αυτή είναι η απάντησή μας στον Δήμο Σωτήρας, που αποφάσισε να ακυρώσει την προγραμματισμένη παράστασή μας επειδή ένιωσαν προσβεβλημένοι στη θέα δύο ανδρών να φιλιούνται. Υποκρισία, ρατσισμός και παραβίαση της ελευθερίας του λόγου σε ένα ευρωπαϊκό κράτος, Κύπρος, 2017»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS