CELEBRITIESSHOWBIZΆντρη Δανιήλ: Η αρχισυντάκτρια του Active μιλά για τη σχέση της με...

Άντρη Δανιήλ: Η αρχισυντάκτρια του Active μιλά για τη σχέση της με την πολιτική

Η αρχισυντάκτρια του ειδησεογραφικού τμήματος του Active 107.4 & 102.5 Άντρη Δανιήλ, μίλησε στο περιοδικό Down Town για το νέο βήμα που έκανε στο ραδιόφωνο, μετά από 20 χρόνια στην τηλεόραση.

Ανάμεσα σε άλλα, η Άντρη Δανιήλ αναφέρθηκε στη σχέση της με την πολιτική, δηλώνοντας πως είναι κάτι με το οποίο θα την ενδιέφερε να ασχοληθεί.

Μάλιστα, παλαιότερα είχε δηλώσει ότι αν δεν ήταν δημοσιογράφος, θα ήταν δικηγόρος ή πολιτικός. Όσον αφορά στη δήλωσή της αυτή, η ίδια αναφέρει:

«Ανέκαθεν με ενδιέφερε η πολιτική. Αρκετές φορές, διαπιστώνω ότι εκλέγονται ακατάλληλα άτομα σε θέσεις ισχύος, τα οποία έχουν το προνόμιο να παίρνουν αποφάσεις που μας επηρεάζουν. Έχω μπει στο λούκι να σκεφτώ ότι θα έκανα διαφορετικό χειρισμό αν ήμουν στη θέση τους ή ότι θα μελετούσα καλύτερα ένα νομοσχέδιο. Γιατί, αρκετές φορές έχω «συλλάβει» βουλευτές να είναι αδιάβαστοι για ένα νομοσχέδιο που ψήφισαν νωρίτερα. Στο παρελθόν, υπήρξα και κομματικοποιημένη. Πλέον, όχι. Για να υποστηρίξω κάποιον, θέλω να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μου και να αφουγκράζεται τις ανησυχίες των πολιτών και όχι μόνο να ζητεί την ψήφο τους. Ακόμη και τότε, θα κρίνω τον άλλο, ενώ δεν θα διστάσω και να συγκρουστώ μαζί του αν χρειαστεί».

Μιλώντας για τα πρώτα βήματά της στη δημοσιογραφία, ανέφερε πως από το ξεκίνημά της ήθελε να ασχοληθεί με το πολιτικό ρεπορτάζ.

«Από τα πρώτα μου βήματα αισθάνθηκα έτοιμη να ασχοληθώ με το πολιτικό ρεπορτάζ. Νιώθω τυχερή που βρέθηκα στο κοινοβούλιο όταν ήταν βουλευτές προσωπικότητες όπως ο Σπύρος Κυπριανού, ο Νίκος Πιττοκοπίτης, ο Μάριος Ματσάκης και ο Ντίνος Μιχαηλίδης. Έφτασα μέχρι και τον Χριστόδουλο Βενιαμίν, παρόλο που δεν είμαι τόσο μεγάλη (γέλια). Ήταν η εποχή που οι κάμερες επιτρέπονταν στις συνεδρίες και κατέγραφαν τους ομηρικούς καυγάδες που διαδραματίζονταν».

H Άντρη Δανιήλ, μέσα από την εκπομπή «Ατζέντα» στον Active 107.4 & 102.5, εκμαιεύει καθημερινά (Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 12:00 μέχρι και τις 14:00) απαντήσεις στις πιο δύσκολες ερωτήσεις, από πολιτικά πρόσωπα, αλλά και αρμοδίους σε κέντρα λήψης αποφάσεων.

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξή της:

https://like.philenews.com/antri-daniil-pote-den-eniosa-ligotero-ikani-apo-andres-synadelfous/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS