CELEBRITIESSHOWBIZΑρναούτογλου για Μενεγάκη: «Ξέρει καλύτερα τους λόγους που αποχωρεί, δεν υπάρχουν πολλοί...

Αρναούτογλου για Μενεγάκη: «Ξέρει καλύτερα τους λόγους που αποχωρεί, δεν υπάρχουν πολλοί καλοί παρουσιαστές»

Δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή, παρουσίασε η εκπομπή “Super Κατερίνα” το πρωί της Πέμπτης 18 Απριλίου. Ο παρουσιαστής κλήθηκε να σχολιάσει την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega.

«Τι συζητάτε ρε παιδιά. Ό,τι αποφασίζει ο κάθε άνθρωπος να κάνει, ό,τι θεωρεί ότι είναι καλύτερο για εκείνη τη στιγμή. Η Ελένη ξέρει καλύτερα τους λόγους που αποχωρεί. Δεν σχολιάζω για συναδέλφους, γιατί την Ελένη συνάδελφο τη θεωρώ μετά από 35 χρόνια. Η Ελένη ξέρει πολύ καλά και τι κάνει και τι νιώθει. Δεν μπορώ να ανοίξω ένα μικρόφωνο και να σχολιάζω, χωρίς να ξέρω. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πολλοί καλοί παρουσιαστές και το λέω μετά λύπης.

Βλέπεις ότι με το άθλημα αυτό πολλοί ασχολήθηκαν, πάρα πολλοί λίγοι έμειναν σε αυτή την ιστορία. Υπάρχει μια έλλειψη παρουσιαστών στην ελληνική τηλεόραση. Δεν έχω μιλήσει μαζί της και δεν ρωτάω κανέναν άνθρωπο για τα επαγγελματικά του. Θα μου απαντούσε αλλά δεν θα της το έκανα ποτέ. Να της ευχηθούμε ό,τι είναι καλύτερο για εκείνη και να είναι ευτυχισμένη με την οικογένειά της. Αυτό είναι το πιο σημαντικό» τόνισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS