CELEBRITIESSHOWBIZΑυτά είναι τα φαβορί της Eurovision 2018

Αυτά είναι τα φαβορί της Eurovision 2018

Σε ρυθμούς Eurovision αρχίζει να μπαίνει σιγά-σιγά το φανατικό κοινό του διαγωνισμού, που τη φετινή χρονιά θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία στις 8, 10 και 12 Μαΐου.

Σαράντα τρεις χώρες θα συμμετάσχουν στη φετινή 63η διοργάνωση, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ των διαγωνισμών του 2008 και του 2011, ενώ η Ρωσία θα επιστρέψει μετά από την αποχώρησή της το 2017. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το βλέμμα στρέφεται στα στοιχήματα και τις αποδόσεις που δείχνουν (και τις περισσότερες φορές πέφτουν μέσα) ποια είναι τα μεγάλα φαβορί. Στην τελευταία λίστα, δυστυχώς, δεν συμπεριλαμβάνονται ούτε η Ελλάδα με τη Γιάννα Τερζή, ούτε η Κύπρος με την Ελένη Φουρέιρα, που θα διαγωνισθούν στον Α’ ημιτελικό.

Η εκπρόσωπός της Ελλάδας με το κομμάτι «Όνειρό μου», σε στίχους-μουσική δικούς της, Άρη Καλημέρη, Δημήτρη Σταματίου, Μιχάλη Παπαθανασίου, σύμφωνα με το www.novibet.gr βρίσκεται στην 15η θέση της τελικής κατάταξης με απόδοση 31.00, ενώ η Ελένη Φουρέιρα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας με το κομμάτι «Fuego» βρίσκεται στην 26η, με απόδοση 75.00.

Το μεγάλο φαβορί της φετινής διοργάνωσης ακούει στο όνομα Νέτα Μπαρζιλάι και θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ με το κομμάτι «Toy». Διαθέτει ιδιαίτερο μουσικό στιλ, ενώ χαρακτηριστικό γνώρισμα των ερμηνειών της είναι η χρήση vocal looper, κάτι το οποίο αποδεικνύεται και στο συγκεκριμένο τραγούδι της. Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στην πρώτη θέση στη λίστα των στοιχημάτων για τον μεγάλο νικητή, με απόδοση 2.70.

Στη δεύτερη θέση, με απόδοση 7.00, βρίσκεται η Εσθονία με τη σοπράνο Ελίνα Νετσάγιεβα, η οποία θα ανέβει στο stage της Eurovision με το κομμάτι «La Forza», το οποίο θα ερμηνεύσει στην ιταλική γλώσσα. Την τριάδα στο www.novibet.gr συμπληρώνει η Τσεχία, με απόδοση 10.00. Ο Mikolas Josef, με το τραγούδι «Lie to me», το οποίο έγραψε ο ίδιος, θα προσπαθήσει να κερδίσει τις εντυπώσεις κοινού και κριτικής επιτροπής, βγάζοντας αληθινά τα στοιχήματα. Ακολουθεί η Νορβηγία και το Βέλγιο με απόδοση 12.00 και 16.00, αντίστοιχα, με τους Laura Groeseneken και Αλεξάντερ Ρίμπακ. Ο τελευταίος να σημειωθεί ότι έχει κερδίσει ξανά τον διαγωνισμό, το 2009, με το κομμάτι «Fairytale».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS