CELEBRITIESSHOWBIZΑυτές τις φωτογραφίες δεν τις έχεις ξαναδεί: Η Meghan Markle με μαγιό!

Αυτές τις φωτογραφίες δεν τις έχεις ξαναδεί: Η Meghan Markle με μαγιό!

Δυο μόλις εβδομάδες απέχουμε από τη μεγάλη μέρα που η Meghan Markle θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησία με τον πρίγκιπα Harry και θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Μέχρι εκείνη την ημέρα, «ταξιδεύουμε» για λίγο στο παρελθόν της και συγκεκριμένα στις στιγμές πριν γνωρίσει τον πρίγκιπα Harry, όταν η Meghan ήταν ένα κορίτσι όπως όλες μας. Μία όμορφη και γλυκιά ηθοποιός, που είχε τα social media της, έκανε τις διακοπές της με φίλες της και κυκλοφορούσε όπως ακριβώς ήθελε, ότι ώρα ήθελε, χωρίς να την νοιάζουν τόσο τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν λατρεύει την καινούρια της ζωή –ποια δεν θα ήθελε να είναι στο πλευρό του Harry άλλωστε- αλλά καταλαβαίνεις πως ποτέ δεν θα την ξαναδούμε, απελευθερωμένη, να διασκεδάζει και κυρίως; Να φοράει μαγιό!

Μπορεί η μέλλουσα πριγκίπισσα του Sussex, να μην βρίσκεται πια στα social media και να μην έχει το δικό της blog, κυκλοφορούν ακόμη όμως φωτογραφίες της από την «προηγούμενη» ζωή της. Αυτήν που είχε πριν αρραβωνιαστεί με τον πρίγκιπα και πιθανότατα πριν καν τον γνωρίσει. Τις φωτογραφίες αυτές έφερε στο φως της δημοσιότητας η φίλη της και οργανώτρια γάμων, Jessica Mulroney, η οποία –ανεπίσημα γιατί δεν έχει ανακοινωθεί κάτι- είναι αυτή που διοργάνωσε και τον πριγκιπικό γάμο.

Η Jessica και η Meghan απεικονίζονται μαζί σε φωτογραφίες, στην ακτή Amalfi στην Ιταλία, σε διακοπές έναν μόλις μήνα μετά το πρώτο ραντεβού της ηθοποιού με τον πρίγκιπα.

Η 36χρονη ηθοποιός φορά το μπικίνι της και εμείς το μόνο που έχουμε να σχολιάσουμε είναι, πως έχει κορμάρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS