CELEBRITIESSHOWBIZΔείτε όλα τα στιγμιότυπα από το β' live του «DanSing For You...

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα από το β’ live του «DanSing For You 6»! (εικόνες)

Ένα ακόμη λαμπερό «DanSing For You 6» πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

Εντυπωσιακή ήταν η έναρξη του δεύτερου του φιλανθρωπικού show, με το χορευτικό που ετοίμασαν και παρουσίασαν επαγγελματίες χορευτές. Την επιμέλεια της χορογραφίας είχε το GALENAS DANCE STUDIO & GALENA VELIKOVA.

Την παρουσία της έδωσε η κ. Μαρία Μιχαηλίδου – Οργανωτική Γραμματέας του Ιδρύματος Ελπίδα, στο οποίο θα διατεθούν όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από το «DanSing For You 6».

Στο live της Δευτέρας είχαμε και τις πρώτες αποχωρήσεις. Αποχαιρέτησαν το παιχνίδι ο Νικόλας Τζιοβάννη και η Φλώρα Κωνσταντίνου που διαγωνίζονταν στον τραγούδι και η Tatiana Stupak με τον Θοδωρή Φαλούτσο που διαγωνίζονταν στον χορό.

Στον Green Room η Χριστιάνα Αντωνίου ξεσήκωσε με τον δικό της μοναδικό τρόπο τόσο τα ζευγάρια όσο και τους τηλεθεατές. Ο Χάρης Αριστείδου λόγω υποχρεώσεων που είχε στο θέατρο δεν μπόρεσε να παραστεί, ωστόσο θα είναι μαζί μας στο επόμενο live.

Η ψηφοφορία για τα αγαπημένα ζευγάρια που θέλουν οι τηλεθεατές να παραμείνουν στο παιχνίδι συνεχίζεται.

Σημειώνεται ότι, λόγω της αργίας τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 28/5, η εκπομπή δεν θα μεταδοθεί. Το τρίτο live θα μεταδοθεί κανονικά τη Δευτέρα 4/6.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS