CELEBRITIESSHOWBIZΔείτε την Κρίστη Αγαπίου να κάνει πρόβα νυφικού τρεις μήνες πριν το...

Δείτε την Κρίστη Αγαπίου να κάνει πρόβα νυφικού τρεις μήνες πριν το γάμο της

Αυτό τον Σεπτέμβριο, η Κρίστη Αγαπίου και ο Πανίκος Λειβαδιώτης ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Τρεις μήνες πριν από το γάμο τους, η Κρίστη Αγαπίου φωτογραφίζεται με τα ωραιότερα νυφικά της σεζόν για το περιοδικό Omikron, μιλά για τον άνθρωπο που τη διεκδίκησε, την κέρδισε και την αγάπησε όσο κανείς και κάνει όνειρα για την ομορφότερη μέρα της ζωής της.

Διαβάστε επίσης: Κρίστη Αγαπίου – Έτσι της έκανε πρόταση γάμου ο αγαπημένος της (φωτογραφία)

Περίμενε ποτέ ότι θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας στα 24 της χρόνια;

«Αν με ρωτούσες στο παρελθόν θα σου έλεγα όχι, αλλά τώρα άλλαξαν τα δεδομένα. Όλοι έβλεπαν ότι ήθελε να κάνει το επόμενο βήμα, μόνο εγώ νομίζω δεν το καταλάβαινα. Λόγω ηλικίας δεν το είχα στο μυαλό μου και δεν ένιωθα ότι θα άλλαζε κάτι και να μην παντρευόμουν. Σίγουρα όμως, μετά το γάμο γίνονται όλα πιο σίγουρα, τα βλέπεις όλα διαφορετικά, ξέρεις πως έχεις τον άνθρωπό σου. Πριν αρραβωνιαστούμε,πάντα έλεγα “εγώ θα κάνω αυτό” και “εσύ θα κάνεις αυτό”. Τώρα, το “εγώ” έγινε “εμείς” και το “σπίτι σου” έγινε “σπίτι μας”.» λέει ανάμεσα σε άλλα το μοντέλο.’

Διαβάστε επίσης: Αυτή θα είναι η κουμπάρα της Κρίστης Αγαπίου

Δείτε στιγμιότυπα από τη φωτογράφηση για το περιοδικό Omikron, που πραγματοποιήθηκε στο Bunches Flower Shop στην οδό Αρμενίας στη Λευκωσία και στα γραφεία της εταιρίας RSVP Events:

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Κρίστης Αγαπίου και δείτε την εντυπωσιακή φωτογράφησή της στο περιοδικό Omikron που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS