CELEBRITIESSHOWBIZΔέσποινα Βανδή και Έλενα Παπαρίζου στην Κύπρο για τις συναυλίες τους (φωτογραφίες)

Δέσποινα Βανδή και Έλενα Παπαρίζου στην Κύπρο για τις συναυλίες τους (φωτογραφίες)

Με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Έλενα Παπαρίζου ενημέρωσε την Κυριακή τους followers της για τη σημερινή άφιξή της στην Κύπρο, με αφορμή τις δύο μεγάλες συναυλίες που θα δώσει παρέα με τη Δέσποινα Βανδή μέσα στις επόμενες μέρες.

Μετά τις κοινές τους επιτυχημένες εμφανίσεις στην Ελλάδα, οι δύο σταρ θα κάνουν δύο μοναδικές εμφανίσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό για το Sophia Foundation For Children. Mπορείτε να διαβάσετε όλες τις πληροφορίες για τις συναυλίες τους εδώ.

Οι τραγουδίστριες κατέφθασαν το πρωί της Δευτέρας, 25 Σεπτεμβρίου, στην Κύπρο και στο αεροδρόμιο Λάρνακας και ο φωτογραφικός φακός του Like.com.cy ήταν εκεί για να καταγράψει τα στιγμιότυπα.

Oι τραγουδίστριες βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο στούντιο του Sfera 98,8 και μίλησαν στις ραδιοφωνικές παραγωγούς του σταθμού, Μαρία Ονησιφόρου και Δήμητρα Μακρυγιάννη, για τις επικείμενες συναυλίες τους, για την μεταξύ τους σχέση, η οποία είναι πολύ καλή, αλλά και για τα νέα τους βήματα.

Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε πως μέσα στον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει το καινούριο της άλμπουμ το οποίο θα περιλαμβάνει νέα τραγούδια και όμορφες συνεργασίες, ενώ η Δέσποινα Βανδή, όπως είπε, συνεχίζει ακάθεκτη στη σκηνή του μιούζικαλ Mamma Mia.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψή τους στο συγκρότημα του Φιλελευθέρου και το στούντιο του Sfera:

 

Χορηγοί επικοινωνίας:

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS