CELEBRITIESSHOWBIZΕίναι οριστικό: Αυτές είναι οι ημερομηνίες του ημιτελικού και του τελικού του...

Είναι οριστικό: Αυτές είναι οι ημερομηνίες του ημιτελικού και του τελικού του Survivor

Την αυλαία του «Survivor» θέλουν να καθυστερήσουν ο ΣΚΑΪ και ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της REAL το ριάλιτι- φαινόμενο ολοκληρώνεται σε δύο δόσεις.

Συγκερκιμένα, εκτός από τον τελικό, θα προβληθεί ένα ακόμα μεγάλης διάρκειας live επεισόδιο, το οποίο θα γυριστεί στην Ελλάδα και θα αποτελέσει τον ημιτελικό του ριάλιτι επιβίωσης. Έτσι παρατείνεται για λίγες ημέρες ακόμα το οριστικό τέλος του παιχνιδιού που χαρίζει μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης στον ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στις 28 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο ημιτελικός, ενώ ο μεγάλος τελικός που θα αναδείξει το νικητή του «Survivor» και του επάθλου των 100.000 ευρώ θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή 2 Ιουλίου.

Έτσι τα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο θα ολοκληρωθούν υποχρεωτικά στις 25 Ιουνίου οπότε κλείνει το production hub και αποχωρούν από το νησί της Καραϊβικής παίκτες και παραγωγή.

Μάλιστα, η παραγωγή αποφάσισε να γυρίσει τα δύο τελευταία επεισόδια σε διαφορετικά σημεία. Ο ημιτελικός θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου, ενώ ο μεγάλος τελικός θα λάβει χώρα σε μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα στη Ρόδο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS