CELEBRITIESSHOWBIZΕιρήνη Παπαδοπούλου: Μετανιώνει για την οικειοθελή αποχώρησή της;

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Μετανιώνει για την οικειοθελή αποχώρησή της;

Στη συνέντευξη που παραχώρησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου στο Down Town Κύπρου μίλησε για την εμπειρία της στο «Survivor», αλλά και για την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ανάμεσα στα άλλα, η Ειρήνη Παπαδοπούλου αναφέρθηκε στη συγκίνηση που ένιωσε όταν είδε για πρώτη φορά τα μήνυματα αγάπης των τηλεθεατών όταν άνοιξε για πρώτη φορά το κινητό της.

«Ναι, πάρα πολύ! Βασικά, συγκινήθηκα, δεν το περίμενα. Χάρηκα και ένιωσα ένα δυνατό στήριγμα. Γιατί μου έλειψε η εκτίμηση μέσα στο παιχνίδι και η αναγνώριση ότι προσφέρω κι εγώ κάτι. Όταν άνοιξα το τηλέφωνό μου μπήκα στα social media, διάβασα τα μηνύματα υποστήριξης και ο κόσμος μού έδωσε όλη του την αγάπη και την υποστήριξη. Τρελή χαρά ένιωσα! Πήρα ξαφνικά μια δύναμη! Όλο αυτό ήταν μια τεράστια αγκαλιά που δεν είχα μέσα στο παιχνίδι.», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, αυτή η θετική αντίδραση του κόσμου δεν την έκανε να μετανιώσει για την οικειοθελή αποχώρησή της. Στην ερώτηση αν μετάνιωσε για αυτή την απόφασή της η ίδια απαντά:

«Αυτή την αίσθηση την είχα, για να είμαι ειλικρινής. Ο κόσμος μού έδειξε ότι με ήθελε μέσα και όταν μου δείχνουν ότι με πιστεύουν και με υποστηρίζουν, πάντα θέλω να τους κάνω υπερήφανους – κι έτσι θα προσπαθώ να κάνω και τώρα μέσα από τη δουλειά μου. Μου λείπει όλο αυτό που έζησα – ήταν πολύ έντονο. Όμως, πήρα μια απόφαση και δεν το μετανιώνω. Είτε είναι σωστό είτε λάθος, δεν μετανιώνω για τις αποφάσεις μου. Κάπου οδηγούν και κάπου βγάζουν.»

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξή της:

https://like.philenews.com/irini-papadopoulou-tha-borousa-na-epivioso-ke-moni-mou-sto-nisi/

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS