CELEBRITIESSHOWBIZΈκλεισε! Αυτή είναι η κριτική επιτροπή του Next Top Model

Έκλεισε! Αυτή είναι η κριτική επιτροπή του Next Top Model

To Next Top Model επανέρχεται στις οθόνες μας και οι αιτήσεις των συμμετεχόντων όλο και πληθαίνουν.

Σχετικά με την παρουσίαση, την κριτική επιτροπή και τους coachers του παιχνιδιού η απόφαση πάρθηκε και όπως φαίνεται είναι η καλύτερη.

Σύμφωνα με τον Άρη Καβατζίκη στο Πρω1νό, η κριτική επιτροπή έχει κλειδώσει και είναι η Βίκυ Καγιά η οποία θα έχει και το ρόλο της παρουσιάστριας (αλλά από την καρέκλα της κριτή, σαν την Tyra Banks), ο Δημήτρης Σκουλός ένας από τους κορυφαίους Έλληνες φωτογράφους που έχουμε στην Ελλάδα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μοντέλο με διεθνή καριέρα και το νέο κορίτσι του Κωνσταντίνου Αργυρού και ο Άγγελος Μπράτης, ο Έλληνας μόδιστρος που διάλεξε να συνεργαστεί ο Giorgio Armani, έχει μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό και στα ρούχα του υπηρετεί το μινιμαλισμό. Επίσης, σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day, η Κάτια Ζυγούλη υπέγραψε για το Next Top Model και θα τη δούμε στη θέση του κριτή.

Στο Next Top Model θα υπάρχει ακόμα μια γυναίκα η οποία θα κάνει κόουτσινγκ στα κορίτσια ώστε να ανταπεξέρχονται όσο το δυνατό περισσότερο στις απαιτήσεις του show. Το όνομα αυτής της γυναίκας ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν και οι ιθύνοντες είναι πολύ κοντά στην τελική επιλογή του προσώπου.

Το show αναμένεται να βγει στον αέρα με την αρχή της νέας σεζόν από τη συχνότητα του Star Channel.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS