CELEBRITIESSHOWBIZΕλένη Μενεγάκη: Απόδραση στον προσωπικό της παράδεισο

Ελένη Μενεγάκη: Απόδραση στον προσωπικό της παράδεισο

Την περασμένη Παρασκευή, για μία ακόμη φορά, η Ελένη Μενεγάκη έκανε την κλασική πια διαδρομή από το Studio Pro προς τη Ραφήνα, προκειμένου να ταξιδέψει ακτοπλοϊκώς για την Άνδρο. Η παρουσιάστρια εκμεταλλεύτηκε την καλοκαιρία, προκειμένου να βρεθεί, για πρώτη φορά μέσα στο 2016, στον προσωπικό της παράδεισο, τα Άχλα.

Της Μελίνας Κολιτσοπούλου

Ή, μάλλον, στο «Μαρινοχώρι», αφού η παρουσιάστρια «ξαναβάφτισε» το μέρος που αγαπά τόσο πολύ και είναι συνδεδεμένο ανεξίτηλα με το σύντροφό της, Μάκη Παντζόπουλο, με βάση τα προσωπικά της συναισθήματα και βιώματα.

 

menegaki1

Η ίδια αποκάλυψε πως αποκαλεί πλέον τα Άχλα «Μαρινοχώρι», γιατί τα θεωρεί τόπο καταγωγής της μικρότερης κόρης της και καρπό του έρωτά της με τον επί χρόνια σύντροφό της.

menegaki-2

«Είναι το χωριό της Μαρινούλας», δήλωσε χαρακτηριστικά για τον τόπο που περνά τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο της και μεγάλο μέρος του καλοκαιριού. Πέρσι τον Αύγουστο εκεί βαφτίστηκε η μικρή Μαρίνα, στην Ιερά Μονή Παναχράντου – όπου φημολογείται πως έχει τελεστεί και ο γάμος της Ελένης με τον Μάκη Παντζόπουλο.

menegaki5

Η ίδια,  για μία ακόμη φορά μοιράστηκε προσωπικές στιγμές της με τους θαυμαστές της που την ακολουθούν στο twitter, αναρτώντας ηλιόλουστες φωτογραφίες με τη σημείωση «Όπου κι αν πάω, η καρδιά μου είναι πάντα εδώ», αλλά και μυστικά της διατροφής της, όπως ένα πιάτο με ντοματίνια, παξιμάδια, πιπεριές, ελιές και φρέσκο κρεμμυδάκι, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Τα πιο απλά είναι τα πιο όμορφα».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS