CELEBRITIESSHOWBIZΕλεονώρα Μελέτη: Η αγωνία για το φύλο του μωρού και το χρώμα...

Ελεονώρα Μελέτη: Η αγωνία για το φύλο του μωρού και το χρώμα που έβαψε το δωμάτιο (βίντεο)

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία σε δύο μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Θοδωρή Μαροσούλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην παραλία η Ελεονώρα Μελέτη στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης! To μαγιό διαγράφει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της

«Σε λιγότερο από δύο μήνες θα έχω μπεμπέ. Έχω εξοικειωθεί πολύ με την ιδέα, ανυπομονώ, αγωνιώ, περιμένω πώς και πώς. Τώρα τελειώνω το δωμάτιο. Φιστικί έχω διαλέξει, μ’ αρέσει περισσότερο», είπε, στην κάμερα του Πρω1νό, η παρουσιάστρια, ενώ αποκάλυψε πως, μέχρι τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης που σταμάτησε να ζυγίζεται, είχε πάρει 6 κιλά.

Ωστόσο, αντιμετωπίζει πρόβλημα με… τα ρούχα: «είναι μεγάλος νταλκάς το ντύσιμο. Είναι δύσκολο. Αυτό που λένε ότι μια εγκυμονούσα μπορεί να φορέσει κάτι σε μεγαλύτερο νούμερο είναι λάθος. Δεν γίνεται. Γιατί το μεγαλύτερο δεν θα είναι μόνο μεγαλύτερο στην κοιλιά αλλά σε όλο το σώμα. Έχω φάει κάτι φρίκες, έχω ακυρώσει κάτι εξόδους με κλάματα, γιατί δεν είχα τι να βάλω. Μετά από κάποιες εβδομάδες και έπειτα, κάθε εβδομάδα θες και άλλο νούμερο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελεονώρα Μελέτη: Η δημόσια εκδήλωση αγάπης για τον Θοδωρή Μαροσούλη (εικόνες)

Παράλληλα, εξομολογήθηκε ότι ο σύζυγός της δεν την αφήνει να οδηγεί, αλλά ούτε και να παίρνει ταξί και ο ίδιος την πηγαινοφέρνει στο στούντιο για το Dancing With The Stars.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Ελεονώρα:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS